Godnatt

Nu ska jag sova, imorrn blir det att åka till klarsjön med Josse, Fia, Kicki och min familj! Godnatt!<3

HUNGRIG!

Alltså jag håller på att dö... Av värme och hunger! Jag är nog den hungrigaste människan i hela huset just nu (vi är bara tre, men ändå). Som tur är kommer mamma snart hem med pizza! Gud så gott det kommer att bli!

Har ni föresten nått ni vill att jag ska skriva om eller nått ni vill veta? Jag vet nämligen inte riktigt vad jag ska skriva om nämligen... 

Landet

Hejsan hoppsan!
Idag har jag varit på landet (utanför Söderköping) och solat, badat och bara tagit det lugnt. Har varit ute hela dagen förutom när jag låg inne i soffan och läste SOLO. SOLO rekommenderar jag inte till er som är lika gamla som jag (14), om ni inte är väldigt intresserade av mode och sex. Vilket inte jag är så jag blev lite besviken. Men så kan det ju vara. FRIDA is the shit! :P
Nu när vi kom hem så pratde jag med min bror som kom em från Göteborg idag, han har varit borta sen i söndags. Han var på Liseberg med hans kompis och kompisens pappa. När jag hade pratat med honom satte jag mig här.

Fick förövrigt en fråga av Randy som undrade vem som är min favoritkaraktär i Sex and the City. Jag måste nog säga Charlotte. Jag vet inte riktigt varför, jag bara tycker om henne. =)

My J skrev att jag kunde hyra filmen eftersom att jag vill se den. Det var en bra idé som jag nog ska köra på. Tack för tipset! :)

Puss&Kram

Sex and the City

Nu ska jag titta på Sex and the City. Det är nog mitt favoritprogram. Skulle vilja se filmen, men jag har inga pengar till att köpa den... "/  Hörs innan jag går och lägger mig. =)


Stallet

Hejsan!
Kom precis hem från stallet typ. Var där med Josse, hennes mamma och hennes lillasyster. Vi visade lite eftersom att Josse ska ta hand om Oscar när vi åker. Sofia (Josses lillasyster) fick skritta och trava lite barbacka. Det verkade som att hon tyckte att det var kul! :)

Hur har eran dag varit då? :)

Stan

Hejhej!
Jag har fått massa nya läsare såg jag, såg det dels genom statistiken och genom alla kommentarer som ni hade skickat! Trevligt, hoppas att ni stannar kvar och läser! :)<3

I alla fall... Idag så var jag, mamma och pappa i stan och handlade lite. Jag köpte två BH:ar och en keps. Jag blir bränd i hårbotten annars och det är fan inte skönt!
Mamma köpte ett par mjukisbyxor tror jag. Sen gick vi till Bosses glassbar och köpte glass. Jag tog en bägare med två polkakulor. :)
När vi var klara på stan så åkte vi till svartåfors och badade. Riktigt skönt i vattnet var det! Vi hade köpt jordgubbar och nektariner som vi åt på stranden. Mums! Hur skönt det än är här i Sverige så längtar jag asmycket till Kroatien. Det är ju bara tre dagar kvar så åker vi! Eller vi åker till våra kompisar och sover där om två dagar, men det är ju inte utomlands! ;)
Jag hade faktiskt med mig kameran idag men glömde den totalt så fort jag satte min fot inne i stan. Man kan ju inte alltid ha hjärnan med sig, eller hur?! ;)

Puss&Kram så hörs vi senare!

Goooodnatt

Godnatt nu alla sötnosar så hörs vi imorgon! Puss<3

Middag med familjen

Hejsan!
Nu har farmor, farfar och mormor varit här i några timmar och jag orkar verkligen inte sitta där och lyssna på dem så jag gick faktiskt in och satte mig här...
Vi åt i alla fall middag förut och till dem gjorde jag en pastasallad med soltorkade tomater, sallad, lök, oliver, mozarellaost, tomat och självklart pasta. Till det åt de korv och köttbullar. Jag åt lax och färskpotatis med sås till. Mums!
Nyss fikade vi, de åt tårta med marängbotten, citronkräm, grädde och jordgubbar. Jag tycker inte om citronkräm så jag åt kladdkaka istället. :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag går väl in på bdb eller nått. ;)
Kram

Rubriker kan dö

Hejsan!
Det blir ganska dålig uppdatering nu under sommaren, men jag sitter ute på altanen med datorn och vi har inten sladd som räcker hit ut så när batteriet strejkar så går jag och gör nått annat...

Igår i alla fall kom våra kompisar. Jag och Emma åkte till stallet och red. Jag red carmen och hon red Oscar. Vi skrittade på ett fält men Carmen ville springa + att hon var sur för alla blinningar så hon gjorde ett ganska bra försök till en stegring. Vi kom ganska högt tills hon tyckte att jag var jobbig när jag satt och drev på henne hela tiden så hon gick då frammåt och var ganska jobbig resten av ridturen.. Men det gick skapligt, det är ju det att hon har börjat testa mig nu... För Emma och Oscar gick det super! (Y)

Idag har jag ridit carmen igen men inte alls mycket, jag och mamma red en jätteliten bit pga värmen. Carmen var ganska sur idag också pga alla blinningar och skit... Men det gick bra.
Efter stallet åkte jag och mamma och badade. Vattnet var ganska äckligt där... Det var typ massa yngel osså hade ynglena tappat skinnet så det låg där och flöt på vattenytan. :S

Snart kommer mormor, farfar och farmor hit och ska äta middag och fika och lite sådär. Mormor ska också sova här. =)

Hörs senare! Puss&Kram

Lite snabbt om dagen

Hejsan!
Idag gick jag upp vid halv tio och åt frukost. Efter en stund så åkte vi och badade. Kalla mig gärna seg men idag var det det första gången i år som jag badade i en sjö... hehe...
Om en stund kommer det några kompisar till familjen hit. Vi ska äta mat och sen ska jag och Emma till stallet och rida. Jag ska rida Carmen och hon ska rida Oscar. Mysigt.
Hörs imorrn eller nått. Puss&Kram

Godnatt

Nu ska jag gå upp och lägga mig och sova. Godnatt!



Lånad från google

Tävling hos foki.blogg.se

Jag är med i en tävling hos Foki. Läs mer om det på hennes blogg (länken). Du kan vinna ett kit med lösnaglar med tillbehör och lite mer nagelgrejer! Ta chansen! :)


Muppskor

Hejsan!
Jag har precis ätit "mat" det blev mackor som jag värmde i micron. Det må vara onyttigt men gud så gott! Skrev jag precis må? I ett sånt sammmanhang? Aja, man kan alltid prova nya saker. ;)
Snart kommer mamma hem med s.k "muppskor". De heter såklart inte "muppskor" men vi kallar de för det. När man är i Kroatien är det bra att ha sånna för att man kan lätt klättra upp på klipporna och hoppa och man kan trampa på saker utan att skada sig. Asfula, asbra och de luktar även as efter 2 veckor... Bra är de i alla fall.
När hon har kommit hem så ska vi somsagt till stallet. =)
Hörs senare!

R.I.P

Godmorgon!
Jag har precis varit inne på bloggkoll och läst på lite bloggar. Många skrev om att Michael Jackson har dött så jag gick in på expressen och kollade. Det stämde visst. Oj... eller vad ska man säga?

Idag i alla fall så ska jag inte göra så mycket mer än att åka till stallet och rida med mamma. Trevlanstrevlans.
Ha en bra dag allihopa! Puss&Kram

Tyvärr Ebba...

Hejsan!

Ebba tyckte att jag hade glömt att skriva upp henne i en resväska när jag skrev packlistan, men tyvärr Ebba... Min pappa tyckte redan att jag hade skrivit upp mycket saker som jag ska ha med mig. Han frågade om dem skulle få ha med sig nått eller om jag skulle ta upp all plats.. SÅ mycket grejer ska jag faktiskt inte ha med mig... ;)

Kom hem från stallet för typ 2 timmar sen. Där red jag Oscar barbacka. Jättemysigt var det, men fy fan så varmt det är! Jag vet att jag sa att jag inte ska klaga men det där var faktsikt bara ett rent konstaterande. Jag har inte ens kollat på termometern idag, jag vill inte veta hur varmt det egentligen är.

Puss&Kram

Jeansen + packlista

Det blev visst kväll lite snabbare! ;)
Nerrå men jag har inget att göra:



Bik Bok 499 kr



Samma par




Bik Bok men jag kommer inte ihåg hur mycket de kostade!




Samma som det åvanför





Förövrigt så har jag gjort en packlista till Koatien:


Klänningar
Kjolar
T-shirts
Kortbyxor
(halvlånga och shorts)
Underkläder
New Moon
Kortlek
Skor
Tandborste
Deo och Parfym
Mascara och Kajal
Åksjuketabletter
(kanske mamma tar hand om men ändå)
Jeans
Badkläder
Toffsar och sånt
Nagellack
Händväska
Plånbok
Mobil
Luvtröjor


Ja, jag ska ha jeans och luvtröjor. Luvtröjor kan vara bra på kvällarna och jeans kan var abra att ha bara. ;)
Nånting ni tror att jag har glömmt? Säg till i så fall! :)

Sola!

Nu ska jag till solstolen och sola och skriva upp allt jag ska ha med mig till Kroatien!


Lite blandat

Hejsan!

Jag sitter här på altanen och lyssnar på musik och tänker på vad jag ska ha med mig till Kroatien. Nu är det faktiskt bara en vecka kvar! Det känns som att det inte var alls länge sedan vi satt i skolan och klagade på hur kallt det var! Nu går man och klagar på hur varmt det är. Okej, jag ska sluta klaga! Jag ska vara glad över att det inte regnar. Nån som ska göra det samma? Bra!
Idag ska jag bara vara hemma och vid tre drar jag till stallet och rider min plutt. Jag har inte ridit honom sen i måmndags. :o I tisdags fick han ju stå, igår kom en kompis och red honom, hon som ska ha honom halva tiden vi är borta ni vet?! Men idag ska jag rida honom sen blir det annat igen. För imorrn och på lördag ska jag rida Carmen och mamma ska rida Oscar. Aja, han blir riden ordentligt i alla fall.
Bilder på jeansen får ni inte se förns i kväll eftersom att det är så fint vädder så vill jag inte vara inne i onödan.
Hörs senare! Puss&Kram :)

Jeansprovning

Jag ska aldrig mer köpa jeans när det är så varmt som det var igår! Det var över 20 grader och jag stog i ett provrum ett bra tag och provade jeans. Jeans som redan är jobbigt att prova... Plus att jag säkert provade minst 7 par och jag kunde ha 2! Jag köpte också en BH och en T-shirt. Tack moder! :) Jättenöjd blev jag! Ni får se bilder imorn! :) 
När jag var klar på stan gick jag hem till Anna. Dit kom också Ebba så vi åt lite med Annas storasyster och sen drog vi oss ner mot stan och gick till Bosses glassbar. Jag tog en lakrits- och en polkakula.
Vi sov hos Anna så när vi vaknade imorse höll vi på att dö av värmeslag.. Jag och Anna delade säng också.. Snacka om näradödenupplevelse! Nu överdrev jag men ändå.. Resten av dagen spenderades ute i solen! :)
Nu ska jag väl sova eller nått. Jag ska läsa New Moon! :) Puss&Kram<3

SLUTA

Hejsan!

Jag skulle bara vilja säga till er som har min MSN-adress och facebook. Sluta bjuda in mig dit. Jag kommer ändå inte skaffa facebook än på några år! Jag vill inte så det är bara att sluta... :)

Kram på er :)

Midsommar + veckans planer

Hejsan!
Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden men det är för att jag typ aldrig har något att skriva om.
Min midsommar var i alla fall jättekul. Var på landet med mamma, pappa, Sebastian, Jimmy (Sebastians kompis), mormor och Anna. Vi åt god mat och bara hängde. Det var 12 grader i vattnet så nått bad blev det inte. ;)
I lördags var jag med Anna och i stallet. Jag red Carmen och mamma red Oscar. Carmen var hur duktig som helst och lyssnade jättebra. Jag antar att hon kommer att börja "testa" mig sen när jag har ridit henne lite ner men det är bara att inte ge upp. Blir att rida henne på fredag och lördag igen. :)
Imorrn ska jag till stan med mamma och Sebastian och köpa jeans... Jag hatar att köpa jeans, de är typ jämt för små så att man inte får av sig dem när man väl har fått på sig dem. Det värsta av allt är att man blir så himla varm av att stå i ett provrum och ta av och på kläder hela tiden.
Efter stan ska jag till Anna och sova hos henne. På onsdag vet jag inte riktigt vad vi hittar på på dagen. Men på kvällen kommer mammas kompis och hennes barn och kollar på Oscar. Nej, han ska inte säljas utan dem ska bara veta hur man åker till honom och vem han är eftersom att de ska hjälpa till att ta hand om honom när jag inte är hemma. Eftersom att vi åker till Kroatien om en vecka och fyra dagar (det börjar närma sig)!! Josse kan nämligen bara ta hand om honom ungefär halva tiden eftersom att hon själv åker till Tyskland där ett tag. =)
På torsdag blir det väl bara att hänga här hemma tror jag, skönt! :)
Nu har ni fått veckans planer! Puss&Kram

Godnatt

Godnatt alla sötnosar så hörs vi kanske imorrn. Jag vet inte riktigt eftersom att det är midsommarafton. Då blir det att åka till landet och på lördag ska jag väl vara med anna och sen ska jag till stallet och rida Carmen. :) Puss

Skit på dig blogghelvete

Hejsan!
Bara så att ni vet så hatar jag blogg.se just nu.... Jag skrev om våran dag på Liseberg igår men det försvann när jag tryckte på spara och publicera..
Jag skriver om dagen när jag laddar upp bilderna.

Godnatt

Nu går jag och lägger mig! Puss och godnatt så hörs vi imorrn!<3

Kattungar

Hejsan!
Var i stallet och städade förut. Vi flyttade på höbalar och sen sopade vi också. Vi hittade två kullar med kattungar. Jättegulliga var de. <3
När vi var klara på loftet så red jag, Lisa och Sofia en tur. Även kossorna hade fått bebisar nu. Assöta var de. En riktigt mysig ridtur blev det. Sofia red och lekte "tupp, höna eller kyckling". Jag och Lisa gissade varannan men vi hade bara rätt en eller två ånger.. Vi är dåliga. Hur man nu skulle kunna vara bra på den leken men det är ju en annan sak. ;)

Imorrn ska jag och pappa nog åka på det där jobbet eftersom att det skulle vara bra väder imorrn. På kvällen blir det att åka till Ebba och ha skräckfilmskväll med henne, Anna, Emma och Simon. Så det blir nog mysigt. Jag får väl dricka hundra liter cola eller nått för att orka med. Jag är så jäkla trött. Men det skiter jag i för jag ska kul! Bilder kommer!
Puss&Kram<3

I-landsproblem..

Jag är trött, bdb strejkar, det går dåligt när jag spelar bitchblip och jag är sugen å kaffe.. Vilket jag inte kan dricka nu eftersom att jag ska äta. Jag har absolut ingen lust att städa på loftet i stallet... Jag är kissnödig men orkar inte resa på mig.. Jag har det jobbig just nu.. Värsta i-landsproblemen ju..

Städning

Hej!
Pga dåligt väder så blev det inget med pappas jobb idag.. Så jag har städat mitt rum och rensat lite i min garderob. Senare ska jag dra till stallet och städa där också och sen rida. Ska bli mysigt. Ikväll ska vi grilla om det inte spöregnar.
Hörs senare<3

Rubriker suger

Hejhej!
Kom precis hem från Josse. Var där och åt och lite sådär. Adam tog studenten så vi gick dit.. Inte för att han hemma men ändå. :)
Imorrn ska jag kanske med pappa när han jobbar. Han ska fota en tjej med hennes hästar så jag tänkte följa med och kolla. Men om det är dåligt väder så blir det inget eftersom att hon ska fotas ute.
Vid 15 ska vi till stallet och städa och så ska jag rida med Lisa och Sofia. =)
Puss<3 

Bilder från kvällen

Här kommer lite bilder från igårkväll...




Emma och Simon är påväg till Laserdome (det fanns det där, alltså inte sån som man kör inne i stan.. men jag orkar inte förklara!)




Anna och Emma väntar...






Jag och Ebba ville inte köra så vi väntade....




och väntade...




Eftersom att det blev mycket väntande så drack vi cola.





Senare på kvällen spelade det några band. Bl.a dethär. De flesta av dem var snygga också. ;) 


Skolavslutnings bilderna

 
Lovisa<3





3
Ebba hade en blommig klänning :)



Jag hade en prickig... :)




Lovisa hade en rutig och Embla hade ingen klänning alls men hon var söt ändå! :)






Ibland blir bilderna mindre bra...




Somsagt..




<3



Nu orkar jag inte lägga upp mer bilder. Bilder från kvällen kanske kommer senare! :) Puss<3


Skolavslutning!

Idag slutade vi skolan!!! Bilder kommer men eftersom att inte kvällen är slut än så får ni inte se nått just nu! :) Hörs sen med alla bilder <3

Utelåst...

Hejsan!
Förut cyklade jag till stallet och red. Sen ringde jag till pappa och frågade om han kunde hämta mig för jag orkade verkligen inte cykla hem igen. Men han hade självklart inte tid så jag fick cykla hem igen. Väl hemma så gick jag till dörren och skulle gå in. HA! Trodde jag ja! Då hade Sebastian självklart åkt till gymmet så att jag inte kunde komma in... Så jag ringde till pappa igen och då var han klar med det han skulle så han kunde åka hem så att jag kom in. Observera att jag hade cyklat, ridit och cyklat (igen) i regn så jag var bara lite kall och blöt. När jag kom in åkte nattlinnet och myströjan på direkt, vi halv 5.
Det var min eftermiddag, hur var eran? ;)
Puss på er!<3

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 19
2. Vem var den sista du träffade? Sebastian som sitter i samma rum
3. Hur lång är du? 175
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight antagligen
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Hej! Var är ni? Jag sms:ade Anna nyss men jag kom på att hon inte har några pengar kvar. :-P Kram Frida och Ebba" - till Simon
7. Vad är dagens planer? Dagen är typ slut, men resten av kvällen lär jag väl bara sitta här.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vad jag vill 
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? För en halvtimme sen
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? 7
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, men sen kom ägaren och började prata med mig och sen tog han katten och gick hem..
14. Vilken är din favoritplats? Frankrike och stallet
15. Vilken plats föredrar du minst? vet inte riktigt
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ingen aning
17. Vad skrämde dig som barn? män.. heheh, jag var livrädd
18. Vem fick dig att skratta senast? Ebba
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? jag har 0, men hemma har vi två bärbara och en stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? nattlinne
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jag är så duktig så jag har aldrig varit full. iof så är jag bara 14, men ändå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota
26. Är du social? ja
27. Vilken är din favoritglass? polka
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? massa saker
29. Tycker du om kinamat? nej
30. Tycker du om kaffe? ja
31. Vad dricker du till frukost? ibland pärondryck ibland inget alls
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? nej
34. Tycker du om att mysa? ja
35. Är du en beroendemänniska? va? en trög en i alla fall xD
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? pool.. jag är lustig. men i havet kan man faktiskt bli biten av nått, det kan man ju iof när man badar i en pool med Anna, men jag badar inte alltid med Anna. xD
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder tror jag
42. Äger du dyra smycken? nej
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? pannkaka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Anna ligger nog högt på den listan. xD
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på läppen som jag fick när jag ramlade ur sängen och slog i underläppen på bordshörnet
47. Vad har du för ringsignal? Bella's Lullaby
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej?
49. Flirtar du mycket? jag är för blyg. ;)
50. Vart togs din profilbild för din blogg? vet inte
51. Kan du byta olja på bilen? HAHAHAHAHA! det skulle väl vara årets skämt eller nått
52. Har du fått fortkörningsböter? jag är fortfarande bara 14 så jag kör ju då inte bil
53. Vilken var den senaste bok du läste? Twilight
54. Läser du dagstidningen? väääääääääääääldigt sällan
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej.
56. Dansar du i bilen? beror väl på vem jag åker med
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? RIX FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? nått i skolan
59. När var du i kyrkan senast? det kan ha varit när vi slutade höstterminen i sjuan. ska dit i övermorgon igen...
60. Vilka personer utmanar du? den som vill

Trött

Hejsan!
Så här trött har jag nog inte varit på hur länge sen som helst. Jag är så trött så att jag trycker på "markera som läst" på ett blogginlägg på bloggkoll och sedan blir irriterad på att det inte kommer upp. Jag är också så trött så att jag lyckas glömma att skriva rubrik trots att jag har suttit och tänkt på det under hela tiden jag skrev det här.... Det är ju tur att det inte är några lektrioner idag heller då hade jag väl somnat på nån lektion, antagligen matten! ;)
Nu i alla fall så äter jag frukost och väntar på Ebba den söte. :)<3
Hörs senare, puss<3

garvanfall...

... hade Ebba förut. Vi gick hem till Emma för att prata med henne och Simon om en grej och där fick Ebba världens garvanfall. Hon satt på golvet och garvade så att hon höll på att dö. Hon är söt! <3

Var i stallet förut och gav Oscar mat, jag red inte idag pga det dåliga vädret. Så det blir att rida imorrn och på onsdag. Men inte på torsdag då vi slutar skolan! I'm so happy! =D<3

Hörs, puss<3

Grattis

Idag är det pappas tur att fylla år! 44 år... hahaha, han är 30 år äldre än mig! Aja, grattis på dig! <33

ROCK HARD F*** SAFE

JAG VILL HA!!!! Det suger att inte ha några pengar!







The Sims 2

Jag har precis spelat The Sims 2 nu i ett par timmar. Det är otroligt roligt har jag kommit på, bara det att det inte går särskilt bra för mig. Först skapade jag en familj med 4 pers i, men det började brinna, så jag dissade dem, sen skapade jag en ny. Det är två lesbiska tjejer och ett barn, det går inte heller så bra.. Men det går väl bättre snart hoppas jag. =)



Smultronstället

Hejsan!

Kom hem från stallet för typ en halvtimme sen. Där red jag min bejjb! Gick asbra, förutom en galopp. Jag fattade galopp och han började galoppera och galopperade typ ett galoppsprång, sen började han hoppa runt och vara allmänt muppad.. Efter en stund galopperade jag igen och då gick det asbra! Han är bäst!<33
Snart ska jag till smultronstället och äta glass! Puss<3

Grattis!

Idag är det ju den 6:e juni, vilket innebär att min mamma fyller år! 42 år blir det den här gången! Grattis snygging! ;) <333

4/6

Hejsan!

I åttan ska det komma en ny kille till våran klass och idag ska han komma till oss och hälsa på. Jag sitter och funderar, hur  ser han ut? Är han snäll, lustig, taskig, katig? Det finns många obesvarade frågor just nu som förhoppningsvis kommer att bli besvarde nångång... Nu känns jag deppig men det kommer säkert att bli jättebra. :)

I eftermiddag ska i alla fall vara med Anna och ikväll drar vi hem tilll henne och så sover jag där i natt, eftersom att det är MMA (MTV Movie Awards, till alla som inte fattade det).  Trevligttrevligt.

Imorrn är det skola och jag kommer dö, det är den sista riktiga skoldagen. =D
Puss<3

3/6

Hej snyggingar! ;)

Hur har eran dag varit då? Min har varit jättebra, bara det att jag har varit jättetrött. Så trött att jag höll på att glömma borsta håret imorse... Sånt som händer! ;)
I skolan var det bara vanliga lektioner förutom elevensval som var inställt pga att våran lärare inte kunde vara där. Så jag och Anna gick hem hit och satt vid datorn och flummade lite. Hon har kommit på en dans som enligt henne är jättebra, men det är den inte... xD När hon hade åkt hem åkte jag och mamma till stallet. Jag red i blåsten, men det gick bra. Bättre än vad jag trodde faktiskt, Oscar brukar vara så himla larvig när det blåser, men idag var ganska lugn. Lite ryckningar, men det får man väl tåla?! ;)
Imorrn blir det skola och sen hem till Anna och sova där, mys på det! <3
Puss!

JAAAA

Det är Sex and the City idag! Om en kvart börjar det så jag får försöka hinna duscha efter det istället för nu... Det tar sån tid att duscha så på 13 minuter hinner jag aldirg..xD
Hörs imorrn! Puss<3


Jag tycker att de är coola! ;)


Sex and the City?

Hm... Undrar om det är Sex and the City klockan nio idag?! Det är det ibland på the comedyblablablablablablablablabla jag vet inte. Men jag ska kolla i alla fall. Om det inte är nått ska jag tjura och duscha och sen läsa Twilight så att jag blir glad igen! =D
Helt onödigt inlägg men jag tvingar ingen att läsa! xD

Does it really matter?

Mamma var på stan och bytte ut mina skor förut. Jag har haft dem i knappt två månader och nästan hela sulan på undersidan höll på att lossna så hon fick pengarna tillbaka och köpte ett par andra. Eftersom att det blev pengar över så köpte hon ett linne till mig också. Linnet var jättefint och på det stod det;

RED
BLACK
BROWN
WHITE
YELLOW
Does it really matter?

Enligt mig spelar det faktiskt ingen roll! ;)

New Moon

Nu har New Moon-trailern kommit!!! I'M SOOOOOOOOO HAPPY!!!!! Är det nån som förstår hur mycket jag längtar tills filmen kommer ut eller?



Jag känner mig som en kräfta...

Just nu känner jag mig som dendär tråkiga tjejen som inte vill vara ute när det är varmt och soligt, men det är såå himla varmt och igår var jag ute heeela dagen, utan sloskydd, så ni kan ju gissa hur bränd jag är. Men jag hoppas på att det röda ska lägga sig snart så att jag blir fint brun. =D

RSS 2.0