Har precis ätit

Nu har jag precis ätit, det blev tacos och fy vad det är gott! Mums på det. Snart ska jag dra till stationen och möta upp Anna och kanske Ebba. TrevlansTrevlans! 
Hörs när jag kommer hem om jag orkar! Puss

Norrköping och Skylten

Hej!
Jag har inte bloggat ordentligt på ett tag men ja har verkligen ingen "blogginspiration". Men det är ju så det kan vara ibland när det ända som händer på dagarna är skolan...
Idag så var jag i Norrköping med Lovisa. Vi tänkte se om vi kunde hitta praoplatser där, men vi hittade inget kul alls... Men vi hade det trevligt i alla fall. Vi gick och åt och kollade lite på kläder inne på New Yorker. 
Senare ska jag till Skylten med Anna och kanske Ebba (?). Jag har ite pratat med Ebba utan det har Anna gjort. Så jag får se. Men det märks. 
Hörs senare

Vårdcentralen

Hejsan!
Idag är det torsdag och imorrn har vi studiedag! Så jag hoppas på att den här dagen går fort så att jag får vara ledig!

Anna fyller år idag så alla skickar ett grattis! Puss på henne<33
Efter skolan idag ska jag till vårdcentralen och kolla min andning! Bajs på det! Efter vårdcentralen ska jag åka ut till stallet och rida! 
Hörs senare! 

Skolfoto

Hejsan!
Idag i skolan är det skolfoto... Alltså de enskilda och dem vill man ju inte se ut som en idiot på! Vi har gympa också och det suger ju + att vi har orientering och det suger ju ännu mer! 
Efter skolan blir det stallet och jag ska typ skritta en lite tur och sen bara pyssla med honom! <3
Ha en bra dag! Puss&Kram

Förkyld och matte... ._.

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag här och är förkyld, igen! Fan att det aldrig ska ge sig... Men mamma ska faktiskt ringa vårdcentralen på tisdag för att jag har det rätt jobbigt med att andas just nu. Tror att det är astman som börjar komma tillbaka eller så är jag helt enkelt allergisk mot något! Snälla, säg att det inte är mot djur. Speciellt inte mot häst! Då dör jag. Ett liv utan hästar? Nej, tack! Men jag tror inte att det är det utan "bara" astman som spökar... Tillräckligt jobbigt det! 
I alla fall, idag har jag pluggat massa matte! Fy fan vad det är jobbigt. Det är bara massa konstiga termer som man ändå inte har någon användning för. Det är därför vi har datorer förstår ni som gjorde boken! Aja, nu har jag äntligen fattat i alla fall så det kommer förhoppningsvis gå bra på provet på tisdags. 
När jag hade pluggat ett tag åkte jag ut till stallet och red med Josse. Vi red en sväng och hade det riktigt mysigt! Har jag sagt att jag ska få en katt till föresten? Det ska jag, en liten kattunge från stallet! Skit söt är han och ska heta Snoddas! <3
Efter stallet kom jag hem och åt mat och sen blev det att plugga mer matte! Så nu är jag klar med kapitlet och redo för repetitionsuppgifterna imorrn! ._. 
Vid åtta ska jag kolla på Sex and the City! Nått bra med kvällen i alla fall! ;)
Puss&Kram

Godmorgon!

Godmorgon!
Nu ska jag gå ner och duscha (jag sket i det igår) och sen åker vi till IKEA
Så vi hörs när jag kommer hem! 

True Blood

Hejsan!
Sen jag kom hem har jag hunnit äta, kolla på Idol och på True Blood! Det är nog (förutom Sex and the City självklart) den bästa serien jag vet! Gosh, I Love Vampires! ;)
Imorrn ska jag till IKEA... Blääääää, jag hatar IKEA! Jag gör verkligen det, det är antingen som att man ska flytta hemifrån och köper grejer till det eller så känns det som att man är ett litet barn som är och handlar möbler med mamma och pappa! Det beror lite på vad man ska köpa!
Jag ska se om jag har några pengar så att jag kan köpa lite snygga armband också. Jag älskar verkligen armband, men jag hittar aldrig några snygga! Jag har ett jättefint som jag fick när jag började prenumerera på Vecko Revyn, men det är snyggare med jättemånga samtidigt! Jag ska fösöka att övertala mamma och pappa till att äta på stan också, men det får vi ju se hur det går med det. Åh nej! Jag kom på att vi ska handla mat imorrn också... Tror ni att det går att ställa sig mitt i IKEA och skrika? Det tror inte jag så jag skiter i det! 
Nu ska jag antingen gå och duscha eller gå och lägga mig och sova. Jag duschar nog! Sov så sött så hörs vi imorrn! Puss<3

Hos Ebba

Hej!

Sitter hos Ebba nu. Vi har pluggat engelska och matte. Vi pluggade i typ 2½ timmar! Gosh, vad vi är bra! Men matten är ju för konstig men det är väl bara att kunna det till provet så blir det bra!
Nu ska jag gå hem till mig och äta och senare kolla på Idol!
Puss&Kram

Kallt som fan!

Hejsan!
VA´ FAN? Det är askallt ute ju! 5.4 jävla grader! Jag ska börja använda vantar från och med nu! Mössa med. Nej, jag skojade bara, jag nöjer mig med vantar tills det snöar, då börjar jag använda mössa! ;) 
Idag i alla fall så är det ju fredag, vilket betyder att man får sluta halv tre! Det är lyckligt, men tro inte att vi slipper göra skolskit för det! Nej, jag och Ebba måste hem och göra klart en engelska grej... Bajs! 
Som sagt så ska jag vara med Ebba efter skolan idag, kanske Anna också? Jag vet inte för hon var sjuk igår när jag och Ebba bestämde! 
Hörs senare! :)

Trött?

Godmorgon!
Jag är hur trött som helst! Jag har inte varit uppe så här dags sen i fredags! Aja, snart kommer Ebba, tror jag. Jag hoppas att hon förstod att jag skulle till skolan idag när jag pratade med henne och Anna igår.
Efter skolan ska jag åka till stallet och fortsätta drömma om att åka till Frankrike! ;)
Puss&Kram

Nästa år redan?

Jag skrev ju att vi har diskuterat att åka utomlands (okej, mamma och pappa diskuterar och jag lägger mig i otroligt mycket!), jag har trott att det rör sig om typ nästnästa år! Så jag var tvungen att fråga mamma förut och hon sa att vi i så fall pratar om NÄSTA år! Fattar ni? NÄSTA år! Jag hoppashoppashoppashoppas! =D

Du är mitt liv!

Om du försvinner så försvinner jag med dig! <3 

Jag vill resa!

Igår satt jag, mamma och pappa och pratade om att åka utomlands (inte än på ett tag alltså). Vi kom självklart in på att åka till Frankrike igen, för er som inte visste det så har vi varit där två gånger redan. Fattar ni hur sugen jag blev på att åka när vi pratade om det? Jag trivs verkligen hur bra som helst i både Frankrike och Kroatien, men speciellt i Frankrike! Jag känner mig hemma då! <3
<3

Har inget att göra

Hej!
Sitter hemma i soffan precis som igår! Men imorrn drar jag till skolan. Jag har tröttnat på att sitta här hemma och inte ha nått att göra. Visst, jag kan kolla på film ,jag kan läsa, jag kan vara inne på datorn. Men på en vardag klockan 13.00 så har folk annat att göra än att blogga, lägga upp bilder på bdb o.s.v. 
Jag har inte ridit sen i söndags heller! Jag vill rida, men idag får Josse göra det så att jag kan vara frisk nog att gå till skolan (och åka till stallet) imorrn! =)
Pappa tog hem en systemkamera igår som jag ska få prova och jag tog ner den förut för att fota lite, men glöm det tänkte kameran och batteriet dog... Det där med att ha något att göra kan jag ju glömma! Så nu kollar jag på The Tyra Banks show.  
Puss&Kram 

korv

Sen jag skrev sist har jag inte gjort nått mer än att kolla på TV, suttit vi datorn och ätit mat. Blir hemma imorrn med... Skittråkigt, men jag kan förhoppningsvis gå till skolan på onsdag istället. 

Sjuk

Hejsan!
Hur är det med er då? Med mig är det inte bra alls! Sitter hemma i soffan och kollar på Mamma Mia! the movie med halsont! Har jättesvårt att svälja och när jag hostar känns det som att det blir sår i halsen som börjar blöda. Nu är det ju inte så men det känns som det! 
Så det blir varken skola eller stall idag. Lite tråkigt men jag är hellre hemma än att gå till skolan och bli jättesjuk sen istället!
Hörs senare! Puss
Saknar....

En förkortad version av helgen!

Hej!
I helgen var jag ju med Anna, Simon och Ebba. Vi har sett på film, varit i simhallen och pratat mer än någonsin känns det som! Men det har varit jättemysigt!<3

Nu sitter jag och kollar på Top Model och har otroligt ont i halsen! Får se om jag går till skolan imorrn eller inte, men det märks...
Puss&Kram 

lfkdhgopbhj

Hejsan!
Idag efter skolan ska jag ta med mig Anna, Simon och Ebba hem hit så ska vi typ äta pizza, se på film och ha sådär allmänt mysigt! :)
Imorrn ska vi till simhallen och sen hem till Anna och sova där istället! =D
Hejdå, vi får se om jag skriver i helgen, antagligen inte! :)

Adjö!

Nu drar jag och Ebba till skolan! Hörs seeeeeeeeeenare! =)<3

Josse!

Josse min vän! Det ä lugnt! Du behöver absolut inte få dåligt samvete! Du kan inte rå för att du blir sjuk! Du kan rida på lördag (utan mig dock) så blir det så bra så bra! ^^<3

Fråga

Jag fick en fråga av en läsare som undrade vilken men favoitårstid är. Mitt svar är... jag vet inte. xD Ne men alltså jag gillar alla. Men jag måste få säga två! Vinter och sommar!

Stallet

Hejsan!
Kom hem från stallet för ett tag sen. Skulle ju ha ridit med Josse, men hon blev sjuk så jag fick rida både Carmen och Oscar. Men det gick bra och båda skötte sig jättebra! Jag red barbacka på Oscar, men jag litar inte tillräckligt mycket på Carmen för att göra det! ;)
Nu sitter jag här och laddar för en dusch! 
Kram

Lite funderingar och skit!

Godmorgon!
Har ni tänkt på en grej? Idag är det 09.09.09! Det är lite kul tycker jag! Men jag har tänkt på en annan grej också, hur blir det nästa år? Då är det ju år 2010... Nu säger man ju 09, vad ska man säga då då? Det är år 10! Men vafan, det är det ju inte! Aja...
Idag ska jag till skolan som vanligt och sen blir det att rida med Josse. Trevligt på det! Alla mina läxor utom en är tills idag, så man kan ju säga att jag blir befriad efter onsdagar. För jag har nämligen engelska, kemi och fysik samma dag och än så länge så är det bar det jag har fått läxor i.
Hörs senare!

Monsoon

I’m starring at a broken door
there’s nothin left here anymore
my room is cold
it’s makin me insane
i’ve been waitin here so long
but now the moment seems to‘ve come 
i see the dark clouds comin up again

runnin through the monsoon 
beyond the world
to the end of time
where the rain won’t hurt 
fighting the storm
into the blue
and when i lose myself
i’ll think of you 
together we’ll be running somewhere new
through the monsoon
just me and you

a half moon’s fading from my sight
i see your vision in it’s light
but now it’s gone and left me so alone
i know i have to find you now
can hear your name
i don’t know how
why can’t we make this darkness feel like home 

running through the monsoon 
beyond the world
to the end of time 
where the rain won’t hurt 
fighting the storm
into the blue
and when i lose myself
i’ll think of you 
together we’ll be running somewhere new 
and nothing can hold me back from you
through the monsoon

hey! - hey! 
i’m fightin all it’s power
comin’ in my way
let it take me straight to you
i’ll be running night and day
i’ll be with you soon, just me and you, 
we’ll be there soon, so soon… 

running through the monsoon 
beyond the world
to the end of time 
where the rain won’t hurt 
fighting the storm 
into the blue
and when i lose myself 
i’ll think of you 
together we’ll be running somewhere new 
and nothing can hold me back from you
through the monsoon
through the monsoon
just me and you
through the monsoon
just me and you

IDOL

Nu sitter jag framför TV:n och kollar på IDOL! Jag vet, jag är en nörd, men jag kan inte låta bli att kolla! 

Huvudvärk och halsont...

Hejsan!
Hur är det med er idag då? Med mig är det sådär... Jag har ont i huvudet och halsen... Men envis som jag är vägrar jag vara hemma från skolan. Jag vet inte riktigt varför men jag vill inte! Jag är hellre i skolan med hvudväk och halsont... (?)  
Jag sitter i alla fall på mitt rum och har precis ätit mat. Jag åt qourn-schnitzel (hur fan stavar man det?), ris och sås! 
Var i stallet förut men jag red inte utan borstade bara av lite snabbt och gav Oscar mat! 
I slöjden i skolan idag började jag göra en hovkrats! Jag tror att det kommer bli rätt så bra!
Puss&Kram

TV

Hejhopp!
Sitter och kollar på säsongsstarten av Top Model 12! Senare ska jag kolla på Sex and the City-maraton! Aj löve it!<3

Bio, mat och film!

Hejsan!
Igår var ju jag och Anna på bio. Vi såg Harry Potter och Halvblodsprinsen! Den var riktigt bra faktiskt. Efter bion gick vi till Steve's och åt Fish'n Chips! Vi pratade om lite allt möjligt, riktigt mysigt! Sen gick vi hem till Anna och kollade på Heartbreak Hotel! Den är så himla rolig! xD
Puss

Marsvin

Om en kvart ska jag och mamma åka och hämta Josse för att åka till stallet. Men innan vi åker så ska vi titta på Josses marsvin! Om ni vill se hur de ser ut så klickar ni här! =)

Nya grejer

Nu kom mamma och pappa hem med ny diskmaskin, ny DVD och eltandborstar! Pappa har lite att installera idag! Jag ska inte hjälpa till! Nerrå, men jag ska ju iväg annars hade jag kanske hjälpt till! ;)

<3

Det här är bland det bästa som finns! Vara ensam hemma och gå runt här nere och göra sig i ordning i sin egna takt och lyssna på Tokio Hotel på den volym man själv vill utan hörlurar! <3

Upp NU!

Hejsan!
Sitter i min säng och tänker på att jag verkligen måste gå upp nu! Men jag orkar ju fan inte! Måste nämligen duscha, packa och lägga fram kläder innan jag åker till stallet. Jag ska till stallet klockan två med Josse och sen ska jag till stan och se på bio och äta med Anna! Bion börjar klockan 18.00 och vi måste hämta biljetterna klockan 17.30 senast! Herregud... Men jag hinner! Det kommer gå jättebra om jag bara går upp NU
Puss och Kram

Jag är med i en tävling!

Jag är med i en tävling på Universal Music där vinsten är att träffa Tokio Hotel! Förstår ni vilken dröm? Tänk om man vinner?! Nu är det så här jag att jag uppmanar alla TH-fans att trycka här och vara med i tävlingen! Lycka till alla (där där var menat även till mig själv! ;))!! 

FREDAG! =D

Godmorgon!
Idag är det äntligen fredag! =D Efter skolan ska jag vara  med Anna och Ebba! Ebba kunde inte vara så länge för hon ska packa till konfalägret hon ska på i helgen! Jag kanske är lite längre med Anna, men det märks ju. 
Jag ska komma på en motivering till en tävling jag ska vara med i också - det är fan inte lätt alltså! 
Hörs när jag kommer hem! :)

Alger?

Min mamma planerar att plåga mig till döds! Vi sitter och kollar på Du är vad du äter och hon som är idag är vegetarian... Hon ska dricka alger och nu har mamma fått för sig att det skulle vara bra för mig med så hon ska köpa en juicepress och alger... Hon som dricker det där säger att det är som att dricka ett marsvin! Jag vill inte dricka ett marsvin! Men okej, mamma (jag vet att du läser det här); om du köper sånt där grejs så ska jag PROVA jag har inte sagt att jag kommer att klara det men jag ska försöka... 

Plugga och rida

Hejsan!
Igår var jag med Anna! Vi pluggade FAKTISKT. Jag förhörde henne typ 100000000000 gånger på So:n. Men hon klarade den till slut. Sen pluggade vi franska och engelska också. 
Sen kanske de ska få en grej också! ;)
Vid åtta var jag hemma och då pluggade jag Kemi och bakade kladdkaka. =)
Nu är Anna här och jag ska föhöra henne på So:n igen!
Puss&Kram

RSS 2.0