Plugga och rida

God morgon!
Idag ska jag plugga och rida med Josse! Pluggningen hoppar jag gärna över speciellt bilden som kommer vara jättesvår! Men pappa får hälpa mig sen så blir det nog bra!
Jag sitter i mitt rum nu och har precis vaknat och det är så jävla varmt här inne! Okej, fönstrena är stängda, men det behöver väl inte bli en jävla bastu här inne?

Puss

Män som hatar kvinnor!

Nu har jag, mamma och pappa sett på Män som hatar kvinnor! Den var jättebra, jättespännande och jätteotäck! Det är typ en som våldtar och mördar kvinnor! UschUsch! Men den är ganska komplicerad så om man vill se en film utan att behöva tänka så mycket så kanske man ska välja bort just Män som hatar kvinnor. Men den är absolut värd att se! =)



Stan

Hejsan!

Idag har jag varit i stan och klippt mig! Det blev en lugg och jag är jättenöjd! Det blev faktiskt ungefär som jag hade tänkt mig, det blir ju aldrig exakt så som man vill, men nästan i alla fall! :)

När jag hade klippt mig gick jag och fikade med mamma och pappa på Wayne's. Jag åt brownie och drack cola! Efter fikat gick jag och kollade när Anna och Ebba spelade teater! De spelade Pelle Svanslös och fan vad de är duktiga alltså! =)<3

Efter stan åkte jag och red! =D

Puss&Kram

Hoppelihopp! :D (vet inte riktigt vad jag fick det ifrån menmen...)

Hejsan! 

Idag efter skolan var jag med Ebba och Anna hemma hos Ebba! Jag hjälpte dem att öva på manus, de ska spela teater imorrn nämligen! :)
Innan jag går och kollar på dem så ska jag klippa mig! Jag ska klippa lugg, jag känner ju för en förändring! =D Ska köpa almanacka och knästrumpor också!

PussochKram

Grejs

Hejsan!

Jag sitter här i köket och har precis läst klart mina läxor! Snart ska jag och pappa åka till stallet. Idag ska jag rida, igår longerade jag och imorrn ska Oscar stå för att jag ska va med Anna och Ebba. =)
På söndag ska jag rida Carmen med Josse och Oscar! Det ska bli jättemysigt eftersom att det var så himla länge sedan vi red tillsammans!<3

Puss<3

"Jag tänker efteråt och pratar sen!"

Hejsan!
Igår var jag hos Simon med Anna och Ebba. Vi spelade Buzz och sjöng en låt på SingStar, mer hann vi inte för att Annas pappa kom och hämtade oss. Men det var trevlans!

Idag händer ingenting mer än skolan och stallet! :)

Kram

Övertalning och städning

Hej!

Det har inte blivit nått bloggande idag, men så kan det gå!
Jag har varit i skolan och i stallet idag. I stallet red jag i ungefär 40 minuter och sen longerade jag en stund. Det gick jättebra och min plutt skötte sig utmärkt!
Nyss så städade jag mitt rum eftersom att jag inte orkade göra det igår. Jag övertalade även mamma att få färga håret, men jag vet inte riktigt till vad än, men jag vill ha en förändring! Jag övertalade henne även om att jag ska måla öm mitt skrivbord! =D

Puss&Kram

(=

Sitter och kollar på Sex and the City med mamma. Planerar även att gå och lägga mig... Är så jävlatrött! Aja, god natt!


Skit också...

Jag hade glömt att jag måste läsa läxor... Ska göra det nu. Hörs senare!

Skai är borta...

Haha, nej, det är han inte, för han har åkt hem till sig... Väldigt tråkigt att inte ha nån sprattelhund som springer runt och gnäller/leker med bollen! 
 

Jaha

Hej!

Jag vaknade första gången klockan 6 idag av en jättekissnödig hund! Så det var bara att dra på sig kläderna och knalla ut...
Sen vaknade jag igen klockan nio av att mamma sa att vi skulle äta frukost (både jag och Skai)... Så jag har väl inte sovit sådär jättebra varken i natt eller på morgonen. 
   
Vi hörs senare! 

Sova (ett försök till det i alla fall)

Nu har jag tagit sista promenaden och hoppas på att Skai ska somna (vilket jag ska). Hörs imorrn!





Promenad

Jag kom hem för typ en halvtimme sen efter att ha varit ute och gått med Skai. Vi var ute i ungefär 45 minuter och när vi gick upp för en kulle så var det massa högt gräs på den så Skai skuttade fram så att han kom upp! Lilla sötnosen! <3

Hundbus

Hej!

Nu är Skai här och han ligger och sover på mitt sovrumsgolv. Han är jättetrött nu efter att vi var nere hos våra grannar, eftersom att han och deras hund Wille fick busa. De tyckte det var jättekul och vägrade att sluta men efter ett tag tog vi isär dem så att de skulle dö eller något av utmattning. ;)

Kramar <3

Morgon skrivning utan att någon förstår...

God morgon!

Igår klarade jag inte av att läsa för att jag var så trött... Jag har inte läst på länge nu, måste göra det idag!
Idag i alla fall kommer ju som sagt Skai hit. Jag behöver inte åka till stallet för det gör Josse! =)
Jag har nog inte så mycket mer att skriva just nu! Puss

Trött? Jag? Va? Nej...

Jag ljög i rubriken! Klart som fan att jag är trött! xD Jag håller på att somna här så jag funderar redan på att gå och lägga mig och läsa Eclipse. Jag gör nog det. Nu.

Imorrn kommer den här syggingen!<3

Förlåt...

...för att jag inte har bloggat på länge men jag har faktiskt varken haft tid eller lust! Det har liksom inte funnits nått intressant att skriva om förutom att jag har varit skolan men det är ju tråkigt så därför vill jag inte skriva om det!

Igår var det i alla fall RIX-FM festivalen i Norrköping. Jag var där med Anna, Ebba, Embla, Emma, Simon, Hedda, Lovisa, Emil och Erik. Väl där så träffade vi massa andra som var Simons kompisar, jätteschysta allihopa! Så det var jättetrevligt och jättemysigt och allt var bara jättebra! ;)
Jag sov hos Anna i natt också, vi somnade väl vid halv ett och gick upp halv 7. Eller hon gick upp 6.05, men det är ju ett val att duscha på morgonen. :P

Idag efter skolan red jag Carmen med mamma som red Oscar. Det gick jättebra och Carmen skötte sig! 

Imorrn kommer våra kompisars (de vi var i Kroatien med) hund hit så ska jag vara hundvakt. Skai sover här också så det ska bli mysigt!

Jag skriver mer imorrn och jag lovar att bli bättre på att uppdatera! :)<3

Ses imorrn...


Oscar den bästa! <3

Nu är jag hemma från stallet. I stallet red jag först en stund i paddocken och sen red jag en stund i skogen! Oscar skötte sig jättebra förutom att han blev jätterädd en gång för någonting som jag inte vet vad det var... ;)





Första skoldagen

Hej!

Har vart hemma i en kvart från skolan nu (jag börjar 08.45 och slutar 15.30 varje dag utom fredagar då vi slutar 14.30)! Det vi gjorde idag var att rita schema, tävlade och pratade typ. Slappt och skönt!
Imorrn ska vi på utflykt... Vi ska typ grilla hamburgare och så där. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att vara i en skog hela dagen men jaja. Vi börjar i alla fall med vanliga lektioner på onsdag! 

Snart kommer mamma hem och då ska jag till stallet! :)

Hörs senare!

Redo för skolan

Hejsan!

Nu sitter jag här i köket halv åtta på morgonen och gör mig redo för skolan! Jag är lite nervös faktiskt, kanske beror det på att man undrar hur alla har förändrats under sommaren? För det brukar ju vara så att folk gör det! 
Aja, nu ska jag fortsätta äta frukost och vänta på Ebba! =)

Ett tidigt godnatt!

Nu ska jag duscha och sen se på Sex and the City. Efter det är jag tvungen att sova efter som att den kära lilla skolan börjar imorrn! Ebba kommer vid halv åtta så jag går upp lockan 7. Det hade gjort även om hon inte hade kommit! "/

Puss&Kram hörs imorrn (ingen aning om när)!



Kan man hoppa över 8:an & 9:an?

Jag funderar nämligen på att strunta i att börja 8:an imorrn. Istället så ska jag hitta på att jag fick massa bra betyg och sen börja gymnasiet hösten 2011! Går det? Nån som har lust att göra samma sak? Kom hit så kan vi göra det tillsammans! ;)
Nej, skolan börjar faktiskt imorrn och det är väl bara att gå dit och se glad ut antar jag!

Tävling och ridning

Hejsan!

Det har varit asdålig uppdatering på denna bloggen den här helgen, men jag har haft annat för mig! Igår i alla fall så följde jag med Linda till Ekängen på dressyrtävling. Det gick bra och Carmen såg jättefin ut! :)

När vi kom till våra kompisar så åkte vi direkt till stallet och red. Jag och Sara red först ut i skogen och sedan red vi i paddocken. Jag red på Bozze! En jättesöt arab, flugskimmel! :)

Btw, så börjar skolan imorrn...

Hörs senare!

Måste vara pigg och glad!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova så att jag är pigg och glad imorrn på tävlingen och senare på dagen när jag ska rida med Sara!

Puss&Godnatt!



Massor av hästar!

Hejsan!

Var i stallet förut och red med Lisa och Sofia. Det var väldigt länge sedan så det var trevligt! :)

Imorrn ska jag följa med Linda åka på dressyrtävling med Carmen. Linda tävlar två klasser, en klockan 11 och en klockan 13. Hoppas det går bra för dem! :)

Vi tre ska vi åka till våra kompisar och jag ska rida en häst som heter Bosse tillsammans med Sara som ska rida Debbie! Sen ska vi vara hemma hos dem och bara umgås! :)

Puss

Helens småunderverk

Jag sitter och kollar på Helens små underverk. Den är riktigt bra faktiskt, jag har för mig att den var min favoritfilm ett tag! :)

Läsa

Det börjar bli dåligt väder igen ser det ut som. Igår åskade det, haglade och ösregnade, när jag vaknade idag så var det fint men du börjar det bli mörkt ute igen... Så nu ska jag mosa ner mig, Eclipse och ett äppe (?) i soffan och bara ha det mysigt! 

Puss&Kram så hörs vi senare! ;)

Våra bästa år!

Godmorgon!

Sitter och kollar på våra bästa år, men jag fattar inte så mycket efter som att jag inte har sett hela programmet  utan började kolla när det var 20 minuter kvar...

Idag ska jag inte göra någonting mer än att åka till stallet! :)

Hörs senare!

Becker och Dead like me

Sitter och kollar på Becker med mamma. Snart är det Dead like me också! :)

Hörs imorrn! <3




Ang. datorn

Josse undade hur min nya dator ser ut och sådär. Den är vit och av märket Mac! Jag är jättenöjd, vet inte om jag har suttit vid en bättre dator förut faktiskt! :)

YEY!

Nu sitter jag här med min nya dator and I'm haaappy! :) 

Film kväll! :)

Hejsan!

Igår var ju Anna och Ebba här och vi kollade på skräckfilmer. Vi började med The Unborn, den var bra och läskig (Y) och sen såg vi på Fredagen den 13:e, den var med bra och läskig (Y)! Vi såg även på Constantine, men jag fattade inte så mycket av den...

Idag åkte Anna med 9.03 tåget så jag och Ebba fick gå upp med henne kl. 8. Ebba var kvar här till typ.. 15 kanske. Vi såg på Tre systrar och en mamma och Love actually.

Puss

Hej

Hejsan!

SItter i soffan med Ebba och väntar på Anna. De ska sova här i natt. Vi ska typ kolla på film och ha det mys!

Nu är Anna här!

puss

Massa TV

Hej!

Sitter och kollar på 8 simple rules och strax börjar Sex and the City. Efter Sex and the City är det Becker. =)

Hörs imorrn! Puss&Kram

Älgar

Hejsan!

Förut så var jag i stallet och red ut i skogen en stund. När jag var en bit in i skogen skulle jag upp till grusvägen igen, då hörde jag någonting som brakade till en bit längre fram. Oscar tvärnitade och glodde asmycket och såg två älgar... Då vände jag, jag vet att man inte ska det men det sket jag i och gjorde det ändå! När jag kom till stallet longerade jag en stund i paddocken!

Puss 

Varit med Ebba

Hej!

Ebba kom ju hit förut så vi gick och badade. Badet ligger bara ett par minuter härifrån så det är perfekt! Vi badade en stund sen gick vi tillbaka hem hit och kollade på film. Mys på det! <3

Sen skjutasade vi hem Ebba och åkte till stallet. Jag skulle longera men det började åska så jag fick gå in igen efter en jääätteliten stund... "/

Vi hörs!

Mot badet

Nu drar jag och badar med Ebba! :)

Hörs när jag kommer hem! Puss

1 vecka

Hej!

Idag är det bara en vecka kvar till skolan börjar, men jag måste erkänna att det är lite skönt att den ska börja! Jag börjar bli rastlös, ja, mamma, jag har börjat bli det!

Idag ska jag inte göra mer än att åka till stallet!

Kram

Sov gott


Sex and the City och smörjda fötter...

Jag sitter och kollar på Sex and the City-maraton med mamma. Det är på Comedy Central varje söndag, 20.15 börjar det första avsnittet och det sista börjar typ 21.55. Sen är det varje kväll 21.05 också!

Jag känner mig riktigt vacker just nu. Jag har smörjt mina fötter så jag har på mig strumpor, t-shirt och shorts. Fult, men nödvändigt! :)

nånting

 Hej!

Jag har inte bloggat idag för att jag har försökt ladda upp bilderna, men eftersom att det strejkar så får ni se dem en annan dag!

Ebba: Ett hackamore har man istället för ett vanligt träns! Eftersom att det inte finns något bett på det så gör det inte ont i munnen på Oscar (han har ju ett sår) utran det trycker på nosryggen istället! :) Vi hörs! <33

Puss&Kram


Soooooooooooooooooooooooova

Nu planerar jag att gå upp och lägga mig och kanske läsa, jag är så helvetes trött så jag vet inte om jag orkar! Imorrn uppdaterar jag inte förns efter att jag har kommit hem från stallet på förmiddagen! :)

Kram & Godnatt!


Landet

Hej!

Jag har inte kunnat uppdatera nått idag för att vi var på landet! Hela släkten på pappas sida var där och vi badade och spelade kort. Mys på det! <3

Nu sitter jag i fotbad för att mina hälar är så himla torra! "/

Jag får se hur det blir med bilerna för att pappa måste göra nått med dem innan jag kan göra nått med dem! Men ni lär ju märka om det kommer några eller inte! ;)

Puss

Nattinatti!

Bilderna kommer imorrn istället! Jag orkar inte nu! Godnatt! :)


I'm back from the stable!

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från stallet och pappa har tagit kort. Jag red både Carmen och Oscar idag så det finns mycket bilder! Ni ska få se några sen, pappa ska bara få in dem i datorn och jag ska kolla på dem. Så ni kanske får se imorrn, men det märks! :)

Puss

Moppeäventyr!

Hejsan!

Jag och Sebastian var på moppeäventyr idag! Vi åkte hem till mormor och åt mat och spelade lite spel och sådär! Jag fick asont i rumpan av att sitta där bak i två mil! Men det var det ända jobbiga idag! :)

Är kjag för tjock för att äta kaka?

Mamma sa att hon skulle gå upp med kaka till mig i pausen. Jag trodde att hon menade pausen mellan Dr Phil och Bones, men så var det tydligen inte:

Jag: Tycker du att jag är för tjock för att äta kaka?
Mamma: Haha, nej, i pausen sa jag ju!
Jag: Jaha... Jag trodde ju att du menade mellan programen!

Hon tycker alltså inte att jag är tjock! Vilken tur då! xD


I skuggan är det bäst!

Det blev inte att sola så jättemycket! Jag höll fan på att svettas ihjäl, så jag satte mig här på altanen istället! Mycket skönare här!
Jag har läst Vecko Revyn och FRIDA och bara haft det skönt! =) Synd att det bara är 1½ vecka kvar innan allvaret börjar igen! "/

Nu ska jag fortsätta njuta så hörs vi senare! Pusspuss!

Sooooooooola

Hej!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Det är jättefint väder idag så jag ska gå upp och borsta tänderna och byta om och sen ska jag ut och sola! Jag är lite brun från Kroatien fortfarande och man kan ju alltid bättra på det lite! ;)

Hörs senare! Puss

Vad ska jag döpa det till?

Kom hem från stallet för ett tag sen! Red i paddocken och det gick jättebra! Galopperade för första gången med hackamore idag. Det gick bra men det var ganska svårt för så fort jag tog tag lite i honom så bröt han av till trav. Men det är bara att fortsätta kämpa! :)
Puss på min bejb på våran 2årsdag! <33



Lene Marlin

Jag har kommit på hur bra Lene Marlin är! Lyssnar på henne nu och jag har gillat varenda låt som jag har hört hitills! Om ni inte har hört henne så tycker jag att ni ska lyssna på henne! :)



Bakning

Nu har jag och mormor precis bakat klart. Bullarna och kladdkakan blev nog väldigt goda! Jag hoppas det i alla fall, jag bakar inget som jag inte kan äta sen! ;) Skoja bara! Klart jag kan baka till de andra, men det är ju roligare om man kan äta själv också!

Anna var här och hämtade sina pengar också! Hon tyckte att jag var jättevacker i min bakklädsel! Eller inte nej... Jag hade en för stor tröja med massa mjölfäckar på. Jag gillar att jag är duktig på att ha grejerna i bunken! Ni ska få se nån gång hur det ser ut efter mig! ;)

Kram!

2 år idag älskling!<3


Bakning, stall och hundvakt

Hallojsan!

Idag ska jag baka med mormor. Hon kommer hit så ska vi baka bullar och kladdkaka, Okej, kladdkakan gör jag själv, men skit i det nu!
Senare ska jag till stallet och rida/longera, det skrev jag igår med men så blev det inte. För när jag kom ut till stallet och gjorde allt klart blev jag jätteyr i huvudet, så jag gav Oscar maten och åkte hem. "/

Jag var ju hundvakt igår också och det gick jättebra. Wille (hunden) ville inte riktigt gå på promenad men med mycket lockande så kom han. Jag kände mig jättelöjlig när jag satt på huk mitt på cykelbanan och ropade Wille kom!, med världenspipigaste röst! Sen var vi här hemma i trädgården och allt gick bra!

Puss&KRam

Tisdag (?)

Hej!

Idag ska jag till stallet och rida/longera lite. Efter stallet ska jag vara hundvakt åt våra kompisars hund. De skulle typ till ishallen och då skulle ingen vara hemma, men då finns ju lilla jag! Så de ringde och frågade och jag sa självklart ja! =)

Pussochhej!

Film

Nu ska jag gå och kolla på film! Ska se på coyote ugly!
Hörs imorrn! :)

The stable!

Hejsan!

Jag kom hem från stallet för ett tag sen och provade att rida på hackamore. Det gick jättebra, så länge man tänkte sig för så att man inte ryckte för mycket så gick det utmärkt! :)

Josse; Jag vet inte när jag kan börja med vanligt igen, det blir när såret är helt läkt!

Puss

ibland får jag hjärnsläpp

Hej!

Nu har vi jobbat i sammanlagt två timmar. Asjobbigt, men så är det!
Snart kommer pappa hem och hämtar mig så ska vi åka till Hööks och köpa ett hackamore (stavning?), det är ett träns utan bett och så ska vi köpa en longerlina. =)
Sen drar vi till stallet!

Kram!

God morgon

God morgon!

Vaknade vid halv tio idag och gick upp och åt frukost (okej, jag håller fortfarande på!). Nu kollar jag på Cheaters det började precis men det verkar lite lustigt, men jaja!

Vid halv tolv ska jag och Sebastian gå ut och köra in massa ved in till boden! Tråkigt som bajs! "/

Puss&Kram

Dusch och Sex and the City!

Nu ska jag gå in i duschen och göra hårinpackning och sen ska jag gå upp och kolla på Sex and the City! :)
Vet  inte om jag bloggar mer idag, men det märks! ;) Puss&Kram

Mat?

Det luktar mat! Undrar om vi ska äta snart! Jag är hungrig, har bara ätit frukost (okej, vid halv ett men ändå!) idag! ;)





jag skriver ofta om att vi ska äta och att vi har ätit, jag gör en matkateori! =D

Stockholm och stallet

Hej!

Igår var ju jag och Anna i Stockholm! När vi kom dit så gick vi på stan, på Rockzone hittade vi Team Edward-tröjor! Vi köpte! =D
Vi åt i Gamla stan också och sen åkte vi till Grönan! När vi gick där så kom Carolina Gynning och frågade oss en fråga men vi svarde fel (om vi hade sagt rätt så hade vi varit med i smartast på grönan)! Men vi var ändå med sen, så ni som kollade på Sommarkrysset igår; lämna gärna en kommentar! Men jag kanske har läsare som inte ser Sommarkrysset? ;)

Idag har jag och mamma varit i stallet. Oscar har fått ett jätteäckligt sår i mungipan! Så jag kan inte rida, eftersom att han inte kan ha bett i munen... Men idag så longerade jag honom och det gick jättebra! Han var bara tvungen att bocka och bralla lite, men vaddå, han har ju inte blivit longerad på ett tag! Det var nämligen första gången vi longerade honom, men jag ska göra det ibland så att han vänjer sig! =)

Puss&Kram

RSS 2.0