Chips&Choklad

Nu ska jag gå ner och hämta choklad och chips sen ska jag mosa ner mig i min fotölj och läsa Eclipse! Kommer inte blogga mer idag och imorrn hinner jag ju inte! Puss&God natt!



I want to go back!


Pizza

Nu har jag precis gjort pizza med mamma. På min är det tomatkross som mormor har gjort, pesto, ost och mozarellaost. Mums på det! Så snart blir det mat här och sen ska jag väl sitta här eller vid tv:n. Blir att lägga mig tidit eftersom att Anna och hennes familj kommer och hämtar mig 07.20 imorrnbitti!

Ny kategori: Åsikter!

Jag har kommit på en grej som stör min nått enormt: Folk som berättar om att de väntar barn och säger "vi är gravida"! NEJ! Ni är inte gravida, hon är gravid men ni väntar barn! För båda väntar barn, men båda är fan inte gravida!

En annan sak som stör mig är tjejer som istället för att ha läppstift eller läppglans så har de foundation på läpparna! Man ser ju knappt läpparna och fult som fan är det!

Nu har jag sat mitt, vad tycker ni om de här åsikterna?

Stallet

Tjoho snyggingar! ;)


Var i stallet och red med mamma förut. Carmen bråkade lite för  alla blinningar och flugor. Men annars så skötte hon sig jättebra! :)
Idag ska jag inte göra nått mer utan bara vara hemma och va´. Imorrn blir det Stockholm med Anna och hennes familj! <3

Puss

Kusinerna

Hej!

Idag skulle jag ha hjälp mamma att bära ut gammla leksaker till vinden i boden på tomten, men min farbror ringde och frågade om jag och Sebastian ville komma till dem under dagen och hitta på nått. Det ville vi så vi åkte dit och åt på LindsIkano. När vi hade gjort det så åkte vi hem till dem och var lite, sedan åkte vi till Berg och spelade minigolf! jag förlorade som vanligt men det var kul!
Nu har jag varit hemma ett tag och ska inte göra så mycket. Skulle ha ridit men det ösregnar och blåser massor här så jag sket i det. Imorrn ska jag rida Carmen så får mamma rida Oscar. Mysigt!

Puss&Kram


Det är meningen att det ska stå nått vettigt här! ;)

Hejhallå!

Har inte hunnit uppdatera idag. I förmiddags åkte jag och mamma till maxi och handlade mat! Tråkigt som bajs (jag är så mogen!) men ja fick ju en dricka... xD
Efter det skulle vi åka och köpa mineraler till Oscar, men då var Fredriksborg STÄNGT! Så vi åkte hem och åt och sen åkte vi tillbaka och då var det öppet. Sen åkte jag till stallet.
När jag red och skulle rida förbi en som plöjde åkern så blev Oscar asrädd för traktorn så den stackars bonden fick stänga av traktor och hålla på så att jag kunde gå förbi! På vägen tillbaka var han inte klar så då fick han göra om samma sak igen! Pinsamt enligt mig... men så är det!

Puss&Kram

Godnatt


Fråga

Jag fick en fråga från en anonym:

Vad är cupcakes?

Svar: Cupcakes är muffins med "grejer" på. Man har glasyr på och jag hade även ringlad choklad och "sockerhjärtan" och "sockernallar" på. Hoppas du blev nöjd med svaret även om det blev lite konstigt! :) Kram! / Frida



Så här kan cupcakes se ut! (bild tagen från google)

En tjejig tjej! (?)

Jag känner mig riktigt tjejig just nu! Jag kom precis ut ur duschen och har gjort hårinpackning och bodyskubbat mig! Till råga på allt ska jag kolla på Sex and the City sen också! ;)

Just nu har jag inte så mycket att göra men jag får väl gå in på bdb och miniclip och spela spel eller nått! ;)


Affären

Kom precis hem från affären, jag skulle köpa rödbetor och ägg. Mamma sa att jag inte skulle köpa några rödbetor om det inte fanns en stor burk med FELIX rödbetor. Jag hittade ingen så jag köpte ingen men när jag kom hem så sa mamma att jag hade kunnat köpt en liten burk... Surt för dem... Jag äter inte rödbetor, men jag är så snäll så jag köpte åt dem i alla fall! Eller jag köpte ju inte... Jag skulle ha köpt! ;)

11 sanningar om mig själv!

1. Läsa är bland det mysigaste som finns


2. Jag skiter i vad andra tycker och tänker om mig, jag ändrar inte på mig ändå!


3. Jag vill flytta!


4. När jag blir stor vill jag bo i USA, Frankrike eller Kroatien 


5. Min drömresa går till New York


6. Om jag vill nått, gör jag allt för att det ska bli så som jag vill!


7. Jag hatar att tävla, alltså tycker jag inte om gympalektioenrna i skolan!


8. När jag tycker om nått väldigt mycket så pratar jag om det hela tiden!


9. Jag är tycker om att vara lång men hatar kommentarer som; Vad lång du är eller du är lång! Jasså? Är jag? Det visste jag inte!


10. Fördomar är det värsta jag vet!


11. När jag var liten var jag jätteblyg och rädd för män... Det är jag inte längre, men jag är fortfarande blyg mot män som jag inte känner...


Hemma från Anna

Hej alla söta läsare!

Kom hem från Anna för typ en timme sen. Igår var vi asbra och lyckades koppla in ett playstation 2! Gud vad vi är bra!
När jag kom till henne igår så pratade vi massor om våra resor och sådär. Hon kom nämligen hem från Kreta i torsdags och jag kom ju hem från Kroatien förra måndagen. Så vi har ju inte träffats på nästan en månad (=mycket att prata om)! Sen såg vi på Brokeback Mountain också. Den bra men sorlig!
Sjöng singstar och pratade lite mer gjorde vi också. Idag bestämde vi att jag ska följa med henne och hennes familj till Grönalund på lördag! Mys på det!

Puss&Kram!

Stan

Hejsan!

Var på stan förut! Känns som att jag är där jämt nu för tiden... Menmen. Köpte en klocka, hade inte tänkt det men mamma skulle göra det och då hittade jag också en! Synd att kameran inte funkar så att jag kan visa den... Den kostade 200 kr på Ur&Penn.

Om ett tag kommer Linnéa och Carre och fikar. Linnéa ska rida Oscar idag också eftersom att jag ska till Anna.

Hörs senare! Puss

Godnatt


!.!.!.! (rubriker suger)

Nu har jag precis ätit. Vi åt klyftpotatis i ugn och veg. schnitzel (stavning?). Okej, de andra åt kött... Asgott var det!

Jag har bestämt med Anna att jag ska komma till henne vid 18.00 imorrn för hon och hennes familj kanske ska till hennes farmor innan! =)

Ikväll ska jag kolla på Sex and the City, det är ju typ 4 avsnitt varje söndagskväll. Tror att det börja klockan 20.15. (?)

Paddock

Hejsanhoppsan!

Var i stallet förut och red i paddocken. Hoppade lite och Oscar skötte sig jättebäst! Hade lite svårt att galoppera i höger varvet, men det är bara att träna, träna och träna!
Resten av dagen ska jag väl bara vara hemma!

Kram!



Puss älskling!<3

(Gammal bild från förra stallet!)

Släktkalas

Hejsan!

Nu har släkten åkt hem! Har haft jättekul idag och ätit cupcakes coh kört krocket! Askul!
Sebastian fick pengar av alla utom från mig, mamma och pappa. Av mig fick han en bok och en rakhyvel! Tyckte det var dags! ;) Av mamma och pappa fick han en tröja, en t-shirt, raklöddder, kalsonger, pengar och ett spel!

Kram!

Stallet, sjungning och cupcakes

Hejhallå!

Nu har jag hunnit med att fira storebror, vara i stallet och dekorera cupcakes! I stallet red jag ut i skogen. Gick jättebra och Oscar var bara bråkig i början och vägrade lyssna, men jag är bestämd och tvingade honom att jobba när han var dum! Rätt åt honom. Det slutade med att jag var sur på honom för att han var dum och han var sur på mig för att jag var sur på honom! Men vi blev sams igen när han skötte sig! ;)

Snart kommer gästerna och firar Sebastian! Grattis på dig! ;)

Puss!

Josse: Du kan komma och hämta havre när du vill! :)

Cupcakes

Nu har jag precis bakat klart cupcakesen tills imorrn! Två satser blev det, 1 med kakao i och en utan! Min mamma ville inte att det skulle vara kakako i alla så jag gjorde två satser istället! Nu väntar jag bara på att det ska bli klara!

Kossa utanför stallet

Hejsan!

Det förra inlägget blev lite konstigt, men jag behövde avreagera mig lite!

Kom hem från stallet för ett tag sen. Det var meningen att jag skulle rida men när jag kom ut på stallplanen med Oscar så kom det en kossa och gick på grusvägen. Oscar blev livrädd och slet sig och sprang in på stallägarens tomt. Jag lockade med müsli och då kom han. Eftersom att Oscar blir så stressad och spänd av att sånt här händer så kunde jag inte rida. Så jag får göra det imorrn istället!

Hörs senare! Kram

Helvetes skit!

Jag försöker gå in på fokis blogg, men det funkar inte! Jag vill läsa det hon har skrivit + att jag vill kunna skriva av hennes cupcakes recept! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!  Jävla bajs!



jag vill titta!!


Inger, Hedda och stallet

Hej!

Var hos Inger och Hedda i förmiddags. Ni vet hunden Isabellas (som dog) matte och dotter? Dem är det i alla fall. När vi kom dit så gick jag ut på promenad med Hedda och när vi kom tillbaka så fikade vi. När vi hade varit där några timmar så åkte vi till stallet. Gick inte bra att rida idag pga alla flugor och skit... Men men...

Puss&Kram


Min häst är bäst!

Hej!

Nu har jag varit hemma i typ en timme. I stallet tog jag på mig sporrarna (för en gångs skull) och red i paddocken. Jag red där i ungefär en timme och det gick helt underbart bra! Jag tror inte att det har gott så bra när jag har ridit dressyr med Oscar nångång förut. Han gick i form och var jätteduktig, inte rädd för nått eller några bocksprång och skit som ofta blir när Oscar är i paddocken! Underbar häst!<3

Stallet

Nu drar jag till stallet! Hörs efter det! <3

I love you


Du är mitt liv och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dig!
Lämna mig aldrig!
Jag älskar dig, nu och förevigt, min prins! <33

Stan

Hejsan!

Idag åkte jag till stan (igen) med mamma och pappa. Vi kollade på soffa. Det suger... Jag vill inte ha någon ny soffa, jag älskar soffan! Josse: Kom hit så protesterar vi!  Menmen, jag har ju ingen talan så det spelar ingen roll hur mycket jag än klagar!
Efter soffletandet så hittade jag ett par byxor på JC, en sorst tröst kan man säga. Jag behövde faktiskt ett par byxor till.

När vi kom hem åt vi och nu är Sebastian och pappa ute och övningskör, så när dem kommer tillbaka ska jag och mamma åka till stallet. Tänkte rida paddock. Tyvärr kan jag ju inte be mamma ta kort eftersom att kameran inte funkar. :(

Puss&Kram

Kroatienbilder

Här kommer bilderna från Kroatien!



Kompisarnas hund Skai!



Nej, han var inte med till kroatien



Vid 7 åt vi frukost vid Statoil... Färden började 4.00...



Dagen efter var vi framme!




"Dagens outfit"! Jag såg typ ut sådär i två veckor! ;)



Något var tydligen roligt... Alla tycker att den är jättebra förutom jag, jag tycker att den är dålig!



Jag och Nellan hyrde trampbåt =)



Ett mindre lyckat kort av huset... xD



Pappa tog kort på stenarna på stranden i Pula



I en pool i Pula (vi bodde inte där, vi bodde i Funtana)




Jag hittade en bra läsplats - fönstret



Var och kollade vid en... kanal kanske man kan säga..




En dag åkte och skulle gå in i en grotta. Vägen dit var ett rent helvete! Vi gick 360 meter och kom tillslut till 100 meters höjd! Kanske inte låter jobbigt men om det är 30 grader varmt är det asjobbigt!



Snygga i hjälmar! ;)



Utsikten från stranden får avsluta!


Vi har gjort allt möjligt på den här resan! Vi har badat, solat, åkt båt till Venedig, gått i en grotta, med mycket mera!

Det var en av de bästa resorna jag har gjort! Fler bilder kommer när jag har fått av Fanny!

Stallet och stan

Hejhallå!

Idag vaknade jag klockan 7 och åkte till stallet eftersom att hovlagaren kom idag. Jag passade även på att rida då, vilket gick ganska dåligt! Oscar var rädd för allt typ eftersom att det blåste så mycket. Men det kan ju inte gå bra jämt!

Efter stallet åkte jag och mamma in till stan. Jag köpte trosor, present till sebastian som fyller år på lördag och en ny bikini. Kan tyvärr inte visa det eftersom att kameran inte fungerar. Vi gick in också in på Lush och kollade. Där ska jag köpa hårinpackning nästa gång jag behöver. De har nämligen speciella inpackningar för blondt hår. Jag gillar Lush väldigt mycket eftersom att ingenting där ifrån är testat på djur! (Y) 

Nu ska vi snart äta hoppas jag! Hörs senare med bilderna från Kroatien!
 
Puss&Kram

Beck

Hejsan!

Sitter här i soffan och kollar på Beck. Just nu är det nyheter och det handlar om en kille från Norrköping som har drabbats av svininfluensan. Läskigt!

De pratade även om en seriekrock som hände igår i Tyskland. På autoban var det 250 bilar som körde in i varandra i 20 minuter! Som ni kanse har förstått så åkte vi på autoban igår men våran GPS sa att vi sdkulle åka ern annan väg! Jävla tur det! 

Det där med bilder blir det imorrn istället. Jag har ingen lust att springa runt och leta efter sladden till datorn plus att jag har ont i huvudet och bara vill sova.

Nu ska jag kolla klart på Beck! Puss&Kram


I'm back!

Hejsan hoppsan!

Hur är det med alla här hemma då? Med mig är det i alla fall jättebra! Kom hem från underbara Kroatien inatt. Vid tio över 1 kom vi hem och det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att åka till stallet! Har saknat min bejb så otroligt mycket! 2½ veckor från honom är det längsta jag har varit borta och jag har ändå haft honom i 2 år!

Har inte så jättemycket bilder från Kroatien eftersom att kameran la av mitt i allt... Men lite bilder har jag och dem lägger jag upp i kväll!

Puss&Kram


Sista blogginlägget...

... på tre veckor! Kommer kännas lustigt att inte blogga på ett tag, men ni (jag) får överleva. =)

Nu har vi i alla fall varit här hos våra kompisar i några timmar. Vi har huinnit med att handla, äta och gå promenad med hunden Skai. 

Vi åker vid 4 i natt så jag kommer inte blogga mera. 

Pusspuss, ha det jättebra här hemma i Sverige så hörs vi när jag kommer hem! PUSS! igen... <33

Onödigt

Hallåååå!

Det åskade här nyss... Det var lite mindre najs, jag läste lite i New Moon och i FRIDA sommarspecial. Det var lite mer najs!
Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här inlägget, jag har verkligen inget vettigt alls att skriva. Hejdå!


Klarsjön

Hejsan!

Nu är jag hemma från klarsjön. Jättemysigt hade vi och jag och Josse har kommit överens om att vi ska börja umgås mer, hon ska rida Oscar lite mer i höst och att vi (jag+familj) ska komma och vara hos dem på deras land nån dag efter Kroatien. Trevlans!
Vattnet var i alla fall jätteskönt så vi badade väldigt mycket, jag tror att Josse och Fia badade mest. De är som små fiskar de där två!
Efter en hel dag full med bad så är jag vääldigt trött... Ska väl lägga mig skapligt i kväll.

Puss&Kram

Egentligen ska det stå nått seriöst här

Hejsanhoppsan!

Jag vaknade klockan 7.00 av att mamma sa åt mig att gå upp så att vi kunde åka till stallet. Jävla bajs tänkte jag då jag inte sov bra alls i natt... Jag vaknade typ 3 000 000 gånger av att jag höll på att svettas ihjäl och ett tag hade jag ont i magen. Just i de stunderna sög livet!
Jag har i alla fall ridit, gick bra förutom att det är så jävla mycket blinningar och flugor så man blir helt attackerad... Aja, Oscar skötte sig i alla fall och det är ju huvudsaken när jag inte ska träffa honom på tre vekor...

Om knappt en och en halv timme kommer Josse, Fia och Kicki hit så ska vi åka till Klarsjön (utanför Söderköping) och bada. Mys på det!

Puss&Kram

RSS 2.0