Tisdag

Hejsan!
Idag lyckades jag komma upp ur sängen i tid. Gud, jag längtar tills nästa vecka då det är påsklov! Då kan man soooova, hur mycket man vill!
I skolan hände det väl inget jättespeciellt. Förra gången på kemin sa våran lärare att vi skulle göra lakrits. Alla trodde ju att vi skulle göra.. godis, men det gjorde vi inte. Vi blandade vatten, salmiak, citronsyra och socker.. Så vi smakade typ på en rinnande vätska som smakade lakrits. Men det blev gott i alla fall. =D
Nu sitter jag och kollar på Top Model. Programmet är från typ 2004.
Nu ska jag gå. Hejdå<3

Måndag

Hej!
Idag vaknade jag av att pappa började prata med mig! Jag hade ju ställt klockan tänkte jag...

Pappa: Ska inte du gå upp?
Jag: Jo.....
Pappa: Men klockan är ju halv åtta!
Jag: OJ!!!!

Det är meningen att jag ska gå upp klockan 7 egentligen. Men min klocka hade inte sammarbetat. Så precis när jag fick kontakt med omvärlden så hörde jag att det ringde på dörren därnere. Då kom Ebba! Herregud! Min morgon blev lite stressig men vi kom till skolan i tid så jag klarade det! Jag han tillochmed packa och få med mig qympakläderna! =)
Resten av dagen var bara som vanligt...
I stallet red jag i paddocken och Oscar gick jättefint hela tiden, så jag red inte så länge. =D
Nu sitter jag här och ska gå in i duschen och sen gå upp och lägga mig och läsa i Så länge vi båda andas. Snart är den utläst... Men jag har skickat efter Twilight (på engelska alltså). =)
Hörs imorrn. Kramar!<3



<3

Lerigt

Hejhopp!
Förut var jag i stallet och red med Sofia och Lisa. Vi red runt golfbanan och sedan på lite av travbanan. Det gick väldigt bra ett tag. När vi kom till den otroligt leriga travbanan så travade vi en längd och sedan galopperade vi samma sträcka tillbaka. Butte rejsade om Oscar så att Oscar fick lite ryck, men var ändå kontrollerad. Butte däremot stack så att Lisa var tvungen att svänga ut från banan (det var meningen att vi skulle därifrån) i assnabb trav så att Butte satte sig typ på rumpan. Trotas allt så kom alla helskinande tillbaka. Det ända som var något att kommentera var att vi var väääääldigt leriga när vi kom till stallet. =P


Mitt andra hem<3 

Söndag

Hejsan!
Idag vaknade jag vid tio över tio med Josse. Josse vaknade på en luftmadrass som hade förlorat all luft. Så det var lite hårt för den stackarn, men hon är så duktig så hon klagade inte. =)
När vi hade ätit frukost åkte Josse hem och typ en timme senare kom kusinerna hit. Anders ville visa pappa sin nya bil. Så de andra var kvar här medans de var ute och åkte lite.
Snart ska jag till stallet, men först ska jag gå ut och gå en rask promenad. Sällskap skulle ju inte skada, men jag får väl klara mig själv.. =P
Hörs senare! <3

Earth Hour

Hej!
För ca. 20 minuter sedan slutade Earth Hour. Egentligen ska man ju bara släcka lamporna men eftersom att vi är så duktiga så stängde vi av all el. Vi satt i köket med ljus och spelade TP. Earth Hour borde vara oftare, det var väldigt msyigt faktiskt. 
Nu sitter vi vid TV:n och kollar på Wallander. Eftersom att det är reklam så är mamma och Josse ute i köket och fixar chips, ostbollar och choklad.
Hejhopp<3



Lördag

Hejsan!
Idag kommer det bli en väldigt lugn och skön dag. När mormor kommer tillbaka från affären ska jag baka och sen ska jag läsa. Vid fem kommer Josse hit och ska sova här i natt. Mysigt!
Mamma och pappa är i Stockholm på någon Blommässa. Visst jag skulle gärna vilja åka till Stockholm, men inte gå runt och kolla på blommor hela dagen. =P
Hörs kanske senare! <3

Fredag

Hejsan alla glada!
Hur många är nöjda över vädret? Inte jag i alla fall! Snön kan försvinna nu och komma tillbaka i slutet av November igen. Då är den välkommen, men inte nu!!
Men trots snön så är jag glad ändå, eftersom att det är Fredag idag! Idag hade vi bara 4 lektioner i skolan. Det började med engelskaprov... det gick nog bra, det var bara en sak som jag inte svarade på. Efter engelskan var det hemskunskap och vi gjorde scones och drack te. Jag tycker inte om te så jag drack bara lite. Sen var det mat och vi vegetarianer fick nån konstig vegetariskbiff som enligt Anna smakade "hav i fast form". Efter maten var det So. Vi började med Nya Testamentet. Sista lektionen var Biologi och vi pratar om droger och sånt nu.
Efter skolan gick jag hem till Anna med henne och Ebba. Vi sjöng singstar och flummade som vanligt. Efter att jag hade varit hos Anna åkte jag till stallet och red lite.
Nu sitter jag här och chattar och lyssnar på musik.
Kramar<3

Torsdag

Hejsan!

Skola som vanligt idag, jag var inte med på gympan p.g.a att jag är förskyld....=/
Efter skolan gick jag hem hit med Anna. Vi åt mellis och satt vid datorn. Mys på det!
När Anna hade gått hem åkte jag till stallet. Jag mockade och borstade bara lite så Oscar fick stå idag.
Nu sitter jag i vardagsrummet med farmor, farfar, mamma och pappa.
Meningslöst inlägg, jag vet!

Kram<3

Tisdag

Hej!
Jag har ingen röst! Jag kan inte prata utan bara kraxa fram lite ord. Men eftersom att jag är så duktig så har jag varit i skolan både igår och idag i alla fall och kommer gå dit imorrn med. =)
I skolan idag fortsatte vi med våran pjäs till So:n och Svenskan. Vi ska spela upp hur det går till under en rättegång och jag ska vara åklagare. Jag kan inte aslöja hur våran slutar eftersom att nån från min klass som är från den andra gruppen kanske läser det här (jag vet att Ebba kommer att göra det).
Sen var det bara vanliga lektioner.
När jag kom hem väntade jag på mamma sen åkte vi ut till stallet. Eftersom att Josse var sjuk så red jag Steelen och mamma red Oscar. Mys på det!
Nu ska jag gå. Kramar!<3

Måndag

Hej!
Min måndag började konstigt! Jag hade ställt klockan så att jag skulle hinna snooza lite, men jag tröck självklart fel hela tiden så att jag var tvungen att ställa om klockan hela tiden! Inte kul!
Vid halv åtta kom Ebba och vid tjugo i kom Anna. Sen bar det av till skolan. Där började vi med bild och höll på lite.
Halv fyra slutade skolan och jag följde med hem till Anna. Vi år glass och sjöng Singstar. Sen bar det av mot stallet med pappan. Han mockade och jag gjorde iordning Oscar, som slapp bli riden idag. =)
Nu sitter jag här och ska nog gå ner och sno en kaka om vi har någon! =S
Kramar<3



Ny blogg =D

I Fredags gjorde jag, Anna och Ebba en gemensam blogg. Bloggen heter www.bettingonalice.blogg.se och kommer bara handla om Twilight! Kolla in den och säg vad du tycker! =P



Fredag

Godkväll!
Idag var det tråkig skola som vanligt och jag orkar inte säga vad som hände under dagen.
Efter skolan gick jag, Anna och Ebba hem till Anna. Där åt vi mellis och kollade på Twilight. Edward är ju så vacker. =D<3
När vi hade kollat klart på Twilight så gick vi hem till Ebba och packade hennes grejer så att vi kunde gå hem hit. När vi kom hit så åt vi pannkakor och kollade i den Vegetariska kokboken. Nu sitter vi i min säng och snart ska Anna blogga, vilket är världshistoria! =D
Hörs imorrn! Kramar<3


<33

Onsdag

Hej!
Idag vaknade jag med världens huvudvärk! Så jag åt fruksot och en huvudvärkstablett för att kunna gå till skolan. Lite huvudvärk kan ju inte hindra mig. Huvudvärken har dessvärre inte släppt än!
På matten idag började vi på ett nytt kapitel. Det kapitlet var algebra. Än så länge är det inte så svårt men det lär det ju bli!
Efter skolan följde jag med Ebba och Anna hem till Ebba och åt mellis och pratade. Vid fem kom pappa och hämtade mig så att vi kunde åka vidare till Josse eftersom att vi skulle till stallet.
Kramar<3


<3

Måndag

Hej!
Har ni haft en bra dag? Min har i alla fall varit jättebra. På morgonen skulle vi ha bild men det kom en från Banverket och pratade om järnvägar istället. =)
På franskan fortsatte jag och Anna med vårat grupparbete. Har jag sagt att vi får skriva på svenska men att jag och Anna skriver på franska istället? Det gör vi i alla fall. Det ända jobbiga är att man måste slå upp typ varje ord. =P
I stallet skulle jag rida själv men Oscar var för stressad för att kunna bli riden så mycket. Det var någon som sågade med en motorsåg och eftersom att jag har världensräddaste häst så var jag tvungen att vända efter typ 10 minuter. Men jag red en liiten stund i den jäääätteleriga paddocken. Typ 10 minuter där med.
Nu ska jag gå upp och läsa Så länge vi båda andas, alltså sista boken i Twilightserien... Godnatt! <3




Det är lite deprimerande att det är sista boken! <3

Melodifestivalenbajs

Igår var det ju Melodifestivalen och hon som vann var asdålig!! Måns skulle vunnit, det skulle nog gå väldigt bra för honom utomlands men det fattar ju inte Sverige! När jag kom hem var jag jättesur! Mamma trodde att jag var arg på Melodifestivalen vilket jag också var i början men sen övergick argeheten till ledsenhet... Jag grät jättemycket igår och tänkte bara på Isabella.
Idag var jag och mamma ute hos Inger (Isabellas matte) och Hedda (Ingers andra hund). När jag och mamma kom hem till Inger tog jag med mig Hedda ut på en promenad så att jag slapp vara med när Inger och mamma pratade om Isabella..
Nu ska jag städa rummet!
Hörs imorrn, eller senare! <3

R.I.P

Du var en hund som fanns med en stor del av mitt liv, lite mer än sex år faktiskt.. Du var en lugn och snäll hund som aldrig var arg eller dum. Du ska veta att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta och kommer alltid att finnas där.
Nu är du borta och kommer inte tillbaka... Vila i frid, Isabella...

Fredag

Hej!
Idag var det skola och på hemkunskapen delades vi in i nya grupper. Jag fick en bra grupp fast alla i min grupp klagade på att de inte skulle få äta kyckling eftersom att jag är vegetarian. Men de tyckte faktiskt att det var gott sen i alla fall.
När jag kom hem tog ett par knäckemackor och gick upp hit till datorn och åt.
Strax kommer mamma hem och så ska vi åka till stallet. =)
Kramar<3



Torsdag

Hej!
Jag vet att jag inte har bloggat sen i tisdags men igår sov jag över hos Anna tillsammans med Ebba. Riktigt kul hade vi! Vi åt pizza, spelade melodifestivalenspelet med Annas mamma och systrar och åt glass. Spelet vann det andra laget (Annas mamma och systrar) men vi var faktiskt bra ändå!
Idag var vi på stan och fikade. Vi gick till Espresso house. Jag tog en kaffe och en chokladboll, Anna tog en kaffemocka och Ebba tog en juice och en brownie.
Sedan gick vi till Akademi bokhandeln och kollade på lite böcker...
När vi hade varit där gick jag och Ebba till tåget och åkte hem. Väl hemma ringde Ebba till sina föräldrar och bad dem att hämta henne. När Ebba hade åkt hem gav jag mig ut och sprang. Det gick väl inte så jättebra... Eftersom att jag inte är van vid att vara ute och springa så fick jag ont i hälsenorna när jag sprang. Så det blev en rask promenad istället och när jag kom hem gjorde jag 5 armhävningar och 5 situps + strechingen som jag gör jämt.

Kramar<3

Tisdag

Hej!
Jag sitter i soffan med mamma och och pappa. Mamma är jättetrött och sitter och kollar i en kokbok.
Mamma: Det här verkar gott; lägg brödet i äggsmeten och låt dem dra åt sig smuts!
Jag: Alltså, ursäkta men vad sa du nu??
Mamma *börjar asgarva*: Jag vet inte! Jag menade dra åt sig äggsmeten!!

Herregud! Men jag är ju likadan så det är väl inte så konstigt?! xD

Söndag

Hej!
Idag gick jag upp vid kvart över 10. Åt frukost med hela familjen + mormor, inte ofta det händer kanjag säga. Ordningen brukara vara så här: Först ut; Mamma och Pappa.
                                     Andra människan i ledet: Jag.
                                     Tredje människan i ledet: Sebastian
Men inte idag!
När jag hade ätit gick jag upp och gjorde engelska. Sedan gav jag mig ut och sprang en runda. Tog inte lång stund; 10 minuter. Lagom de första gångerna tyckte jag och pappa. Pappa är nämligen min lilla "tränare". Han sa hur långt jag skulle springa för att kunn aorka springa hela rundan och han gav mig massa stretchövningar (stavning?) så att min kropp inte ska dö. Det lär den ju göra endå men ialla fall. =)
När jag kom hem var jag tvungen att göra matte. =/
Nu sitter jag här och ska snart till stallet. SKa ta in alla hästarna men ska inte rida. Oscar har inte stått på hela veckan så han kan få göra det idag när det inte är så bra väder.
Bakade kladdkaka förut föresten. Jag gjorde inte som jag brukar utan bytte ut vanligt socker mot 2½ dl  (ska vara tre) rårörsocker och ½ dl sirap. Hoppas att det blev gott! Ska äta lite av den ikväll men måste spara tills på onsdag då alla i A-laget ska till ishallen på eftermiddagen. Man måste ha hjälm. JAg känner inte för det men det är bara le och vinka! xD
Kramar <3

Mys

Hej!
Nu sitter jag i soffan med pappas förstora tröja på mig med mamma och mormor och kollar på Wallander: Luftslottet. Väldigt bra är det faktiskt, en familj och en gubbe har dött.
Förut kollade jag på Andra chansen och jag blev nöjd med de bidragen som gick vidare. Sarah Dawn Finer är väldigt duktig.
Imorrn ska jag sova lääänge, städa mitt rum, springa, göra läxor och åka till stallet. Jag ska inte rida, men en ren box och mat behöver han ju alltid. =)

Kram<3

hahaha

Fredagens kommentar:

Anna *skriver på sin blogg*: Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men somsagt; efter regn kommer solsken!
Jag: Mmm, men det där solskenet kommer ju aldrig! Du börjar ju aldrig skriva!!

Haahahahahhahah vi höll på att dö! xD

Lördag

Hej!
Igår hade jag fått en kommentar av Ebba som undrade varför jag hade döpt inlägget till korv och svaret är: Jag har ingen aning.
Josse undrade vem han på bilden är och svaret är: Han heter Kellan Lutz och spelar Emmett Cullen i Twilight.
Förut dag var jag på stan och köpte springskor. Så imorrn ska jag börja springa. Det kommer bli 1-2 ggr i veckan beroende på hur mycket läxor jag har. Men minst en gång i veckan.
När jag hade varit på stan åkte jag till stallet. Där red jag ut själv. Det var jättemysigt och Oscar skötte sig jättebra. Gud vad jag tycker om den hästen!<3


På fyra ben går han som jag gillar allra mest
Gillar, gillar, gillar allra mest!

<3<3

korv

Hejsanhoppsan!
På engelskan i skolan idag så tränade vi inför våran redovisning. Vi har nämligen gjort ett eget tv-program. Idag hade en grupp redovisning eftersom att halva den gruppen är borta nästa vecka.
På hemkunskapen gjorde vi grönsakssoppa som inte var god. Men semlan var god fast jag inte trodde det. 
Nu sitter jag i köket med Anna. Hon tror att hon är bäst. Men det är hon inte. Eftersom att Rob är det. =)
Adjöss 


Teddybear<3

Kroatien

Jag har glömt att säga en sak!


Tre veckor i Juli kommer jag vara i KROATIEN! Sååå skönt att komma bort lite! =)



<3

Fredag

Godmorgon!
Idag är det äntligen fredag! Det är såå skönt att det är helg om några timmar! I natt ska Anna sova över här så vi ska göra pizza. Jag och Anna ska göra pizza! HAHAH! Årets skämt typ, men mamma är hemma så om det blir katastrof så finns hon där och hjälper till i dessa svåra tider! =P Jag känner mig väldigt glad idag! =D
I skolan ska vi ha hemskunskap och då ska vi göra grönsakssoppa och äta semlorna som vi gjorde förra gången. Jag tycker inte att semlor är så gott men jag får väl ge det en chans (vilket jag har gjort hur många ggr som helst) och smaka.

Vi hörs senare och bilder på min och Annas galna dag/kväll kommer. Hoppas ni får en bra dag!<3


"När ingen annan ser"

Hejsan!
Har eran dag varit bra? Min har i alla fall varit jättebra. På svenskan hade min lärare kommit ihåg att ta med sig böcker som jag kunde välja mellan. Vi ska nämligen läsa en bok varje onsdag nu på svenskan och jag hade inte hittat nån bok som jag ville läsa. Min lärare hade med sig 9 olika böcker som jag fick välja mellan och jag hittade 4 st. Den som jag ska börja läsa heter När ingen annan ser. Den handlar om en pojke som blir sexuellt utnyttjad av sin far och är en sann berättelse. =/
På slöjden hade vi en vikarie men det gick bra ändå.
Som jag sa imorse så åker Ebba till Trollhättan  idag och kommer inte hem förns på söndag. Så henne får jag inte träffa förns på måndag! Det är lååång tid.
Imorrn ska Anna sova här, så det kommer det komma bilder på. =)
Kramar<3


=/

Torsdag

Hej!
Idag i skolan ska vi ha gympa på Himnaskolan..... Stressa får man ju göra eftersom att vi bara har 50 minuter på oss att duscha, klä på oss, gå (minst 10 minuter att bara gå), äta och hämta böcker för att ta sig till nästa lektion. Resultatet blir att man hinner äta i typ 10 minuter!
Vi har söljd idag också. Jag ska fortsätta med mitt skåp.
Efter skolan ska jag till stallet och rida, kanske ensam eller med Sofia. Det beror lite på...
Idag åker Ebba till Trollhättan. Så imorrn i skolan är inte hon där.... =/

Hejdå<3

Jordgubb

Jag kom på en grej som hände igår;

Anna: Jag behöver ett råd...
Franskalärare: Frida, vad betyder fraise?
Jag: Jordgubb
Anna: Här sitter jag och ber om ett råd och du säger jordgubb!
Jag: Förlåt...

Så mitt råd til Anna är: Jordgubb! xD


Onsdag

Godmorgon!
Idag ska jag till skolan som vanligt och det är inget speciellt som händer mer än att vi har dans på eftermiddagen. Vi dansar foxtrot och bugg. Bugg är ganska långtråkigt eftersom att man bara trampar på stället och kör "tryck och drag" hela tiden. Okej, ibland lägger man till en snurr. Men det kanske blir roligare när vi lär oss lite mer. Foxtrot är roligt när man liksom fattar hur man ska göra med benen. Benen vill inte riktigt göra som jag vill, men de lär sig nog. =P
Efter skolan ska jag rida med mamma. Så jag ska rida på Steelen och hon på Oscar. Trevlans.
Hejdå<3

Snö

Hej!
Jag sa ju att det regnade förut... det gör det dock inte längre, nu snöar det.. Det snöade så mycket att jag inte hade lust att rida. Det gjorde jag inte heller...
Just nu sitter jag och chattar med Emelie och Emilie. Trevlans på det!
Hejhopp<3

Regn...

Hejsan!
Idag var det ju skola som vanligt. På franskan fick vi reda på provet. Jag fick 84½ av 89, alltså MVG. Väldigt nöjd. På So:n fick vi också reda på provet som vi gjorde i fredags. På det fick jag 8½ + 4 (det bestod av två delar), alltså VG (det högsta man kunde få). =)
Snart ska jag till stallet och rida i regnet. Ser fram emot att rida men inte regnet....... Regn är bajs!

Hörs kanske senare. Kram<3


Måndag

God morgon!
Idag är det skola som vanligt.... Jag hoppas på att få tillbaka mitt franskaprov. Hoppas att Eva är en snabb människa!
Annars är det inget annat kul som vi ska göra idag....
Efter skolan ska jag till stallet och rida lite. Trevlans på det!

Hörs senare! <3


Helgen

Hejsan!
Hur har eran helg varit? Min har i alla fall varit helt perfekt!
I Fredags tog jag och Anna tåget in till stan efter skolan. På stan gick vi till H&M och köpte svart hårfärg till Anna, sedan bar det av till Espresso House där vi hade tänkt att fika.. Men det var fullt så vi gick ner till Wayne's istället. Där åt jag en brownie och drack kaffe och Anna åt Angel's cake och drack kaffe-mocka. Lite problematiskt blev det, men det tar vi en annan gång! =P
När vi hade fikat gick vi hem till Anna och åt godis och tittade på TV. Lite senare spelade vi barnspelet Tjolahopp! sen körde vi Melodifestivalen-spelet. Anna vann men jag var bra ändå! =P
Vid typ.. kvart i nio så kom vi på att vi kanske skulle äta lite kvällsmat. Så vi ställde oss och gjorde Tacos. Jag smakade Guacamole (stavning?) och tomat. Jag vet! Jag är nog den ändå 14-åringen i hela världen som inte har smakat tomat innan, men jag har aldrig varit som alla andra. Guacamolen (?) var god men tomat smakade bajs!
När vi hade ätit kollade på Twilight. Anna tjöt hela tiden. Alltså... där det inte ens var sorligt! Hon skyllde på att hon inte hade sett den på två veckor! Vad fasen! Jag hade inte sett den på en månad, MINST! 

Igår vaknade jag hemma hos Anna vid 10 och vi gick upp och åt frukost. Sedan körde vi barn-Monopol skitkul var det! Vid halv tolv kom pappa och hämtade mig. 
När jag kom hem gjorde vi oss iordning och åkte sedan hem till våra kompisar. Jag, Emma och Sara red. Emma red deras häst Debbi, Sara red Raket och jag lånade en häst som heter Lochan. Lochan var en jättegullig arab på 20 år som var jättepigg. 
På kvällen åt vi och gick sedan och kollade på några band som spelade. 

Idag har jag ridit och varit hos mormor.


Hejdå<3  


RSS 2.0