My life


Du är mitt liv och
jag kommer aldrig någonsin
att släppa dig!<3



                                                                                                                                                                                        



Jag vet att jag skriver så hela tiden, men det är sant som jag heter Frida ;)

28/5

Hejsan!
Jag håller på att dö av trötthet. Idag är det bara skola som vanligt och efter skolan blir det till stallet. Ska väl rida och ge honom maten och sådär.
Imorrn blir det skola och sen Laserdome med massa folk, jag kan inte räkna upp alla för det är så jävla många! ;)
Puss<3

Vårfest

Hej!
Idag gick jag hem med Anna efter skolan och vid 18.00 gick vi till en skola och var på vårfesten som är där varje år. När vi var där träffade vi Ebba, Simon Emma, Embla, Sara och Icka. Under tiden vi var där var vi med Ebba, Simon och Emma. I slutet så satt vi med Embla och Sara och pratade typ. Anna "gräsade", jag och Embla brottades, Emma och Sara var och kollade på loppisen som var där och Ebba satt typ och garvade åt oss.. ;)
Imorrn hoppas vi på bra väder eftersom att jag ska bada i skolan då. Alla håller tummen! Jag har lärt mig att man bara ska hålla en tumme, annars betyder det otur! ;)
Puss på er, så hörs vi imorrn! <3


Blå tå

Det här låter lite kul, men lova att inte skratta!!
Igår tänkte jag slippa att gå in i stallet med Oscar innan jag släppte ut honom så jag gick direkt till hagen. På vägen dit så snubblade Oscar så att han nästan ramlade, så jag böjde mig ner och skulle kolla så att han inte hade fått nått sår eller så. Precis då blev Argus i hagen rädd för nått och då var självklart Oscar tvungen att bli rädd. Så han puttade till mig och hoppade rakt på min tå och jag ramlade fortfarande med foten under Oscars hov... Nu är den lila/mööörkblå + att jag är svullen upp på foten... =*(

Göteborgsresan

Fredag:

Väckarklockan ringde vid 06.15 och det var bara att dra sig upp ur sängen för att äta frukost. Efter frukosten bar det av mot stallet för att fodra och släppa ut hästarna. Jag skulle ha ridit men vem fan vill rida när det spöregnar och är typ 8 grader varmt?! Släppte i alla fall ut hästarna och äkte sen hem och hämtade pappa och Sebastian så åkte vi iväg mot Göteborg!
När vi kom fram till hotellet checkade vi in och sen åkte vi spårvagn till stan där jag köpte rosa hårslingor, en ljus- och en mörkrosa och ett par skor, det blev ett par gladiatorsandaler. Dem ska jag ha på skolavlutningen.
När vi var klara på stan åkte vi till mammas moster. Där åt vi lite mackor och pratade och sen träffade vi släkten för att gå ut och äta. Trevlanstrevlans! ;)



Lördag:

Jag vaknade vid 08.15 och gjorde mig iordning för att äta frukost. Vi gick ner och åt frukost och sen bar det av mot Liseberg. Där åkte jag rabalderradiobilar, virvelvinden, kållerado och flumeride (stavning?). Jag åt 2 sockervadd, drack cola och åt klubba, nån som tror att jag var trött under den dagen? Nej, precis... ;)
Vid 16.00 gick vi till hotellet och gjorde oss iordning för att gå ut och äta. När vi hade ätit klart gick i tillbaka till Liseberg och var där tills det stängde.



Söndag:

Jag gick upp 07.45 och tog ett skönt bubbelbad. Sen blev det frukost och efter det bar det av hem hit igen.. Väl hemma läste jag 130 blogginlägg och sen åt jag mat för att sedan sticka iväg till stallet. Gud vad jag hade saknat min bejbiiii!<3

Hemma

Okej, nu har jhag varit hemma ett tag men men.. Helgen har varit jäääättebra! Blev att hälsa på mammas moster och gå på stan, Liseberg m.m. Riktigt kul hade vi! Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu, men skriver lite mer om vad vi gjorde imorrn!
Imorrn blir det skola och vi ska BADA på gympan... FUCK!
Pussens<3

Kossor är farliga ...

... det tycker man i alla fall om man är en häst och heter Oscar . När jag red förut gick det jättebra tills vi kom till en backe , där det stod en flock kossor ( i sin hage ) ... Då fick Oscar ryckningar och flög bakåt och det gick verkligen inte att få honom att gå frammåt . Jag hade verkligen ramlat av om jag hade tvingat honom , så jag gav upp istället .

Familjemys - på vårat eget vis ;)

Jag tycker att det är så hilma mysigt när hela familjen är hemma . Pappa är ute i trädgården och klipper gräs och håller på , mamma är ute i trädgården samtidigt som hon lagar mat här inne , snacka om att kunna göra två saker samtidigt ;) , jag sitter i soffan vid datorn och Sebastian sitter på sitt rum och spelar X-BOX 360. Mysigt!


Morr...

Mamma: Klä på dig nu! Kusinerna kommer snart och ska lämna nått till pappa så då kan väl du ha på dig kläder? (jag hade pyjamas)
Jag: Men........ Okej då..

Det där var för typ en timme sen..

För typ en kvart sen:

Jag: När kommer kusinerna?
Mamma: Jag vet inte, det är inte ens säkert att de kommer. Det är Anders som ska komma, men ha brukar ju ha med sig kusinerna då.. Jag sa sådär bara för att du skulle klä på dig.
JAg: DU ÄR ELAK!!!

Jag som hade det så mysigt här i soffan med morronrock, sockar och pyjamaströjan... Morr!


21/5

Hej, sötnosar!
Igår frågade ju jag hur man gör när man vill lägga upp ett youtubeklipp på bloggen och Josse hade tydligen skrivit en jättelång förklaring men hade tryckt bort det... Det är bra, Josse! ;) Men jag gillar dig ändå, jag lovar! ;)<3

Idag gick jag i alla fall upp vid halv tio och åt frukost. När jag var klar så var jag tvungen att göra läxor.... Men det ar lika bra att göra det direkt så att jag slipper det i kväll.
Senare blir det stallet, ska rida både Oscar och Steelen.
Imorrn hinner jag inte blogga nått för då blir det iväg till GBG. Men kameran följer med så får ni massa bilder, eller i alla fall på mig eftersom att jag inte vet om de andra i släkten vill vara med på bild här, Emelie kanske vill i alla fall. =D
Men vi hörs senare! Puss&Kram<3


Eftersom att jag längtar så mycket efter New Moon så får de här snyggingarna stå för bilden. ;)<3


Uppdatering

Jag kan säga såhär: Den där datorn jag la upp i det förra inlägget var inget för mig.. Det var så att de där Hello Kittydatorerna fanns för att fira att Hello Kitty fyllde 30 år och det var 2004. En annan sak som var emot mina principer var att den kostade 19 000 :- . "/

Dator

Jag vill ha en egen dator. Jag hade en, men den har strejkat... Så jag håller på att spara pengar till en ny, det går ju inte jättebra men det går väl. Okej, jag har lite men långt ifrån tillräckligt. Jag vill ha en rosa. Jag är så tjejig! Men... I love it! Så nu ska jag kolla om jag hittar nån jag vill ha, inte för att jag kan köpa nån just nu, men drömma går ju! ;)



EN SÅN VILL JAG HA!! =D<3

Hur gör man...

... om man vill kunna lägga in typ.. youtubevideos på sin blogg? Jag kan lista ut hur man får in dem på youtube men inte hur man kan få in den på bloggen sen.. Nån som vill förklara? (A)

Åska

Hej!
Det åskade förut och då lekte jag gammal och läste tidningen samtidigt som nyheterna var igång på TV:n. Ja, jag lovar! Jag är bara 14! ;)
Nu lyssnar jag på musik, men snart vill mamma ha datorn... Men får tillbaka den sen efterom att jag är så beroende av att sitta och glo på olika bloggar och shit! :)
Hörs senare, pusspuss<3

20/5

Tjenare alla snyggingar! ;)
Idag gick jag upp vid tio och duschade och städade köket och hallen. Otroligt tråkigt, men så är det. Nyss kollade jag på Berg flyttar in som mamma hade spelat in åt mig. Jag var tvungen att se eftersom att Dregen är så himla snygg! :)
Om typ en halvtimme kommer Embla hit, så ska vi kolla på Twilight (eftersom att hon inte har sett den. ja, jag tänker i alla fall inte klaga! :)) och lite sånt.
Imorrn ska jag packa till Göteborg och åka till stallet, men jag vet inte vad jag ska göra mer, förhoppningsvis bara slappa eftersom att jag ska gå upp tidigt på fredag och fodra hästarna och sen rida och sen sitta i en bil i några timmar... :)
Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi senare! :) Pussar<3


Utan hjälm?

När jag var ute och red förut så fick Oscar syn på nått. Det får han ju rätt ofta så jag kollade bara dit lite snabbt och tänkte fortsätta hemmåt. Men jag var tvungen att kolla rätt länge för jag blev rätt upprörd när jag såg att det var en tjej som kom och flög fram i värsta galoppen UTAN hjälm! Undrar om hon vet hur farligt det är?!
Pussar<3

New Moonposter

Nu har New Moonpostern kommit!



<3

Operation dagsverke

Som jag kanske sa så var det ju operation dagsverke idag och jag var hos mormor. Jag grävde och lite sånt. Det kändes som att jag åt hela tiden. Först var det frukost (det är inte varje tisdag man sitter ute på landet i en liten stuga och äter mariekex till frukost), sen åt jag vindruvor typ hela förmiddagen och efter lunchen fick jag kakor sen åt jag vindruvor igen och efter ett tag blev det kaka. Gud.. det kändes som att jag rullade fram efter ett tag.. xD
Imorrn kommer Embla hit och så ska vi kolla på film och ha det mysigt!
Snart ska jag äta och sen blir det stallet. =D
Hörs kanske senare! Pussar<3 


Galen i kärlek

Jag sitter och kollar på Galen i kärlek (galen av kärlek kanske det är, men skit samma..). Den är riktigt bra faktiskt.
Jag hoppas på att jag mår bättre tills imorrn så att jag kan hjälpa mormor ordentligt... Men vi får se, nått måste jag ju orka med tycker man ju. =P
Hörs imorrn! Pussar<3

Stallet

Det blev trots allt ett inlägg till idag (minst!)! Kom hem från stallet för trekvart sen. Idag är jag riktigt nöjd med min lilla prins! Jag red ut i skogen och galopperade för första gången på typ 2veckor kanske! Han skötte sig jättebra, lite pigg men vad förväntar man sig? Han är bäst! <3
Jag mår inte särskilt bra, men vad fan! Allt kan ju inte vara bra! ;)
Nu ska jag kolla bdb, så kanske vi hörs senare! Pussar<3




Du är en ängel utan vingar!<33


18/5

Hejsan!
Idag i skolan var det temadag. På förmiddagen hade vi brandövning. Först fick vi lyssna på när en brandman (en väldigt snygg en!) pratade och berättade lite om bränder och vad de gör, alltså brandmännen inte bränderna. Sedan gick vi ut och fick släcka en eld. Det var väldigt kul faktiskt.
Efter lunchen åkte vi inte till stan och gick i regnet till simhallen. Där badade vi fritt hela tiden och slapp att simma massa längder och bajs. =D
Imorrn blir det operationdagsverke, då ska vi jobba ihop 100 kr var som vi sen skickar till Afghantistan till barn där. Ska hem till mormor och hjälpa henne.
Hörs senare (om jag orkar, har så himla ont i huvudet)! Pussar<3


...

Efter att ha suttit här vid datron hela dagen gör jag nu  en paus och läser Twilight. Om ett par timmar sticker vi och testar hur det är att köra yoga, hoppas att det är kul, känner att det kommer att behövas i höst sen när det blir betyg och shit. Då kanske det är lite skönt att koppla av.
Puss på er så hörs vi senare<3

Grattis

Jag tyckte faktiskt om norsken. Låten var bra! :)

Det funkade inte att ladda upp nån bild...

I'm in looove with a fairytaaaaale! ;)<3

Jag läääängtar...

...till Kroatien....






Tro det eller ej, men vattnet är faktiskt sådär klart på riktigt! Jag har varit där förr... :)<3


.,.,.,.

Jag är korkad! Jag lyssnar på en av de sorligaste låtarna i filmen Rent OCH nyss kollade jag på bilder på Tinker... Men nu måste jag kolla på nått annat så att jag inte börjar gråta...

Malena

Nu har Malena sjungit och tycka vad man vill om opera, men hon sjunger ju riktigt bra! Om jag över huvudtaget skulle få upp min röst sådär högt skulle jag svimma efetr ett tag... Luften måsta ju ta slut nån gång! xD Men duktigt är hon i alla fall! =)

Släktkalas

Hej!
Hur har eran dag varit? Min har i alla fall varit jättebra. Min familj och jag åkte in till stan vid kvart över tio och köpte en present till kussen Lisa som fyller år på måndag, hon fick en Hello Kittyklänning och ett par Hello KIttyleggins. Man kan ju säga att hon är inne i en Hello Kittyperiod, vilket jag var förra året typ. Då var jag 13.. hon fyller 5... xD När vi hade köpt det så gick vi till Gina Tricot och skulle bara kolla på en avslutningsklänning till mig, men jag hittade en och jag köpte den! Jag kunde verkligen inte låta bli... Jag hade ionga pengar egentligen men pappa betalade sålänge. =D
Sen åkte vi hem till Lisa och firade henne. Hennes morfar hade med sig sin hund och herregud, vad söt den var! Hon hette Saga ch var en blandning mellan papillion, chiuahua (stavning?) ooh nått mer som jag inte vet vad den heter, Josse, du vet, sån ras som den lille saken som kom och skällde på oss ute i stallet, en sån! xD 
Så jag var ute med kussen, hennes kusse och lilla hunden ett tag och sen åkte vi hem.. "/
Nu sitter jag här och väntar på att festivalen ska börja.
Hörs kanske senare, annars imorrn! Pussar<3


Stallet

Nu drar jag till stallet så skriver jag om dagen när jag kommer tillbaka! ;)
Puss på er<3

Miffo

Sitter här med Ankan som är helt störd och börjar garva åt typ allt. Nyss tappade hon sitt päron så att det åkte in under soffan... xD
Idag har jag varit skolan och haft det tråkigt....
Ankan är störd. Hejdå, puss<3

15/5

Hejsanhoppsan!
Idag är det fredag. Så jävla skönt! / Åsnan

I skolan ska vi ha hemkunskap och jag vill veta vad vi ska baka/laga för mat , men eftersom att vi hade vikarie förra gången så sa ju inte hon det...
Det kanske blir SOprov, men det vet vi inte för han sa typ att "det nån gång kan komma ett förhör".... Jobbiga människa.
Efter skolan ska jag till stallet och typ rida. Hoppas att han mår bättre, igår var han väldigt pigg men hostar fortfarande väldigt mycket...
Hörs efter skolan, puss<3



Kontaktdag

Hej!
I skolan idag var det kontaktdag, så vi hade innebandyturnering och minigolf. På innebandyn var inte jag med eftersom att jag är förkyld fortfarande. På minigolfen kom jag trea. Sen åt vi glass och tio i tre gick vi för att vänta på bussen som skulle komma strax efter tre. Tjena, säger jag bara! Det spöregnade och blåste och bussjäveln kom inte förren HALV FYRA!! Bussarna (jag åker inte buss) går från skolan tjugo i fyra, så dem fick vänta på alla elever. Nu fryser jag och hoppas på att slippa rida eftersom att det är så kallt!
Nu ska jag kolla på Sex and the City. Pussar<3

Cykla, gå, cykla IGEN

Hejsan!
Idag är det ju den 13 maj och alltså Robert Pattinsons födelsedag. Jag, Åsnan och Ankan gick till affären och köpte lite grejer till tårtan, vi har aldrig påstått att vi är normala.
Efter tårtan bar det av till stallet, på cykel... Jag och Ankan cyklade iväg och när vi var där gjorde vi mat, mockade och tog in hästarna. När vi hade tagit in Oscar och Steelen borstade vi dem och tog sedan en proenad med dem. När vi kom tillbaka släppte vi ut hästarna igen och CYKLADE sedan tillbaka. Jag cyklade i slowmotion men Ankan var tydligen inte trött för hon cyklade i världens fart, nu överdrev jag lite, men ändå. Väl hemma åt vi pannkakor och sen gick hon hem.
Imorrn blir det kontaktdag i skolan och då börjar vi med innebandyturnering (jag ska inte vara med) och sen ska vi in till stan och spela minigolf och äta glass, det är i alla fall kul! Slapp dag kan man ju säga!
Nu ska jag göra mig iordning och läsa en tidning, sen ska jag sooooova. =D Pussar<3

Jävla skit...

Var i stallet förut och skulle rida. Jag red och Oscar var riktigt duktig, men hostade väldigt mycket. När vi kom in i skogen red jag en bit och sen vände jag och skulle hem igen. Då började Oscar andas jättetungt och hosta hur mycket som hellst, så jag hoppade av och gick hela vägen hem. Jag är rädd för att vi måste ta en medicinkur till... Om han inte slutar hosta måste vi ringa veterinären igen... Jag hoppas verkligen att medicinen hjälper!


Du är mitt allt!<3 Du måste bli bra! <3

12/5

Hejsan!
Hur är det med er då? Med mig är det väl sådär.. Har huvudvärk och är förskyld, livet leeeker.. NOT! Nerrå, jag övelever.
I skolan hade vi vikarie på kemin som sa till våran vanliga lärare att vi var pratiga i början men lugnade ner oss mot slutet... Eh? Ursäkta? Vi var lugna i början och blev pratiga i slutet.
Nu kollar jag på Sex and the City med mig själv medans pappa lagar mat. Jag är hungrig, så hoppas att Sebastian kommer hem snart så att vi kan äta. =D
Hörs senare, Pussar<3

Yoga

Mamma och jag ska börja på yoga i höst om allt är som det ska då.. Vi ska provapå på söndag.. Tänk om det är jag och massa medelålderskvinnor.... Då dör jag...



så här kommer jag också kunna göra. =P


Stallet

Var i stallet förut och red Oscar. Vi var ute och skrittade och travade lite, började trava igår och han hostar ganska mycket så nån galopp det blir det ju inte än på ett tag. Mamma tog lite bilder, men dem är på andra datorn så ni får se dem en annan dag. :)
Nu ska jag kolla klart på Whipeout. :) pussar<3

I love you


You are my life<3

Lista

Jag har inget liv.. så jag gör en lista..



Du har:

[ ] björn borg
[ ] JL
[ ] cheap monday
[ ] frank dandy
[x] dator på rummet
[ ] telefon på rummet
[ ] en webb kamera
[ ] en videokamera
[x] din familj har en bil
[ ] din familj har fler än ett hus
[x] mobil
[x] månads- /vecko-peng - barnbidrag.
totalt: 4

Du använder dagligen:

[ ] dyr parfym (som kostar minst 300)
[x] märkeskläder - alla kläder har ett märke ;)
[x] märkes skor
[ ] dyrt smink
[ ] platt- /locktång
[ ] dina syskons kläder
[ ] dina ärvade kläder från någon i släkten.
[x] internet
toltat: 3

Dina föräldrar betalar:

[ ] bussresa - inte om jag ska typ till stan ;)
[ ] fika på stan
[ ] dina kläder
[ ] ditt smink
[x] din platt- / locktång
[x] internet kostnaden
[x] din cykel
[ ] accesoarer
[ ] pengar till mobilen 
[x] rengöring till kropp
toltat: 4

Du har fler än:

[ ] 10par skor
[x] 2par tjocktröjor
[ ] 5par jeans
[ ] 3par olika mascaror
[ ] 10 kompisar
[x] så många t-shirtar att du aldrig behöver gå i smutsig sådan
[x] 300kr
[x] 10par filmer
[ ] du har haft fler än 5mobiler  
[ ] 35st i din släkt
[x] du har mindre än 5 som har dött i din släkt
toltat: 5

Du säger ofta:
[ ] whatever
[ ] oh my god!
[ ] damp
[ ] cutie
[ ] sweetie
[x] nehe
[x] säkert
toltat: 2

TOTALT: 18

1-22 = ghettokid
23-29 = normal 
30-37 = bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb

jaha...


Da Vinci koden

Sitter och "kollar" på Da Vinci koden med min familj just nu. Jag kollar inte så noga för jag förstår ändå inte vad den handlar om... Är det nån av er som har sett den? Visst är den helt oförståerlig?! Konsig film...


...


Tacka vet jag Twilight<3


8/5-9/5

Hejsan!
Igår gick jag hem med Åsnan och Ankan till Åsnan. Där åt vi klubbor och satt vid datorn. Efter ett tag gjorde jag och Åsnan lite engelska som ska vara inlämmnat på måndag (det är pararbete). Ankan fick för sig att hon skulle prata engelska resten av kvällen, tror ni att hon höll det? Nej, precis...
Vid kvart i sex skulle vi hem till Ankan och hämta saker, eftersom att vi fick för oss att sova hos Åsnan. Precis då började det spöregna. Jag och Ankan sa att vi kunde gå i alla fall, men det ville inte Åsnan. Så vi fick skjuts hem till Ankan av Åsnans föräldrar, så gick därifrån hem till mig. Det regnade ju fortfarande, men inte lika mycket. Vi hade två paraplyer, men det var bara Åsnan som använde det och jag och Ankan är lite udda så vi gick utan det.
När vi kom hem åt vi hemgjord pizza. Mums! Efter en stund kollade vi på Panic Room som gick på ettan. Vi var ju tvungna att se det eftersom att Kristen Stewart var med i den och filmen gjordes ju för ett tag sen (2002) så hon var inte så jättegammal då. Men den var riktigt bra.

Det handlar om en tjej (Kristen) och hennes mamma (Jodie Foster) som flyttar till ett nytt hus. I huset finns ett rum, the panic room. Det visar sig att rummet är väldigt nödvändigt redan första natten då det kommer tre inbrottstjuvar till huset...

Efter filmen kollade vi på nån konstig film som jag inte ens kommer ihåg vad den heter...


Idag när vi vaknade gick vi upp och åt frukost för att senare titta på Pelle Svanslös och Skattjakten. Vi hann inte så långt för att Ankans pappa kom och hämtade mig och Ankan eftersom att vi skulle in till stan och köpa en bikini åt Ankan. Efter mycket letande hittade hon en riktigt snygg på Stadium. Så när vi var klara åkte vi hem till Ankan och kollade på extra materialet till Twilight och sen satte vi oss vid datorn.
Vid kvart över fyra kom pappa och hämtade mig för att vi skulle till stallet. I stallet red jag och Oscar tyckte att livet var väldigt farligt efetrsom att det blåste så mycket. Men en ridtur blev det och börkade även trava lite idag. Gick bra, men efter traven började han hosta ganska mycket så vi väntar med galoppen ett tag till.
När jag och pappa kom hem åt vi pizza och nu sitter jatg här och skriver. Blev ett långt inlägg idag. Ni hade inte behövt läsa hela men det är ju erat eget fel nu. ;)

(Ankan=Anna Åsnan=Ebba)

Puss och Kram så hörs vi senare! <3


Regn

Hejsan!
Nu är jag hemma från stallet och Oscar mådde bra. Han hostade ingenting och han "väste" inte heller. Men det har ju bara gått en dag så vi får se. Egentligen skulle jag ha gett mig ut för att skritta en stund men eftesom att det regnade och jag är en tönt så sket jag i det!
Nu ska jag gör nått annat! Det blev ett SERIÖST inlägg nu! =D Puss<3

hahahah

Hejsan!
Nu ska jag vara lite seriösare än imorse, förlåt för det inlägget! Hade bara lust, varför ska man skriva seriösa saker hela tiden för? =P
Idag var det segt somvanligt i skolan. På dansen fick vi komma på egna grejer som man kan götra i en dans.. Det där blev konsigt! Jag säger så här..  Vi fick komma på egna danssteg att göra. SÅ! Hahaha, jag ääääger! Nej, nu få jag sluta.. Snart ska jag till stallet. Hörs senare! Puss<3

6/5

Jag har inget att skriva om så hejdå xD

Skönt!

En sak som jag inte har berättat är att Oscar är sjuk. Han har hostat ganska länge och nu har han även börjat "väsa" när han andas. Så idag kom veterinären och kollade på Oscar. Han sa att Oscar antagligen var allregisk mot pollen. Så han var slemmig i lungorna och fick nått pulver och slemlösande som vi ska blanda ner i maten. Förhoppningsvis blir det bättre annars skulle vi ringa och ge honom likadan medicin igen eller komma på nått nytt att ge honom. Gud vad skönt att det inte var värre! <3

5/5

Godmorgon alla människor!
Idag är det tisdag... den värsta dagen på hela veckan, det är fan jobbigare att gå upp ur sängen på tisdagar än vad det är på måndagar.. :@
Men det är väl bara att härda ut, det är ju inte långt kvar nu så är det sommarlooooov! Då blir det Kroatien, smultronstället (minst två ggr) och bad! Kan det inte vara sommar hela tiden? På vintern är det bara kallt och jävligt!
Aja, efter skolan idag ska jag till stallet och rida med mamma. Hoppas att Oscar är bättre!
Hörs efter skolan! <3




<3

4/5

Efter skolan idag gick jag hem hit med Anna och åt mellis. Vi pluggade även lite franska. När vi var klara satte vi oss vid datorn och Anna konstaterade att humlor är hennes favorit djur.

I Torsdags när hon och Ebba sov här så sov jag och Anna i samma säng. Min mobil ramlade ner på golvet så jag var tvungen att hänga mig över Anna för att få up den. Detta resulterade i att hon åkte ner med överkroppen på golvet.

Jag: Var är den?
Anna: AAAA!! Vad gör du??
Jag: DÄR ÄR DEN!
Anna: Ja, där är den... men var är jag?
Jag och Ebba höll på att garva ihjäl oss. Anna började garva efter ett tag när hon hade tänkt på vad hon sa och insåg att det var ganska dumt... ;)

Vid halv åtta vaknade jag av att Anna ramlade ner på golvet (allt händer just henne)... Jag höll på att garva ihjäl mig och Anna tittade upp, nyvaken, och sa; Jävla dig!
DÅ höll jag på att dö av garv. Ebba såg jätterolig ut då hon satte sig upp helt nyvaken och undrade vad vi höll på med.. ;)

Nu ska ni slippahöra allt vi håller på me, det är ändå ingen annan än vi som tycker att det är roligt! xD
Puss på er<3


Pettson och Findus

Pappa är ute i trädgården och plockar i rabatterna. Missan går runt honom och kollar och håller honom sällskap. Om det kommer att komma ut en levande verision av Pettson och Findus vet jag exakt vilka som skulle spela huvudrollerna - Pappa och Missan. =P



3/5

Hejsan!
Idag gick jag upp vid halv tio och åt frukost. När jag var klar åkte jag och pappa in till stan och köpte planteringsjord och typ smör och sånt.
Sen blev hem och städa... Tråkigt, men nödvändigt. Anna; jag tänker inte städa när vi bor tsm. =P
Snart ska jag och mamma till stallet och rida.
Hörs när jag kommer hem. =D<3


2/5

Hejhej!
Hur har eran dag varit då? Min har varit jättebra och började i stan.

Jag köpte:



Twilight<3
Åhlens 199 :-


Ett diadem
Glitter 25 :-


En parfym (Det står Framboise (hallon) bara det att jag inte fick nån bra bild..)
Yves Rocher 39 :-

och en ansiktskräm
Lindex 55 :-

1/5

Idag fick jag, Anna och Ebba ett litet ryck och gick 5 km... Väl framme (säger inte var ;)) så kollade vi på hus där Anna har bott (fyra st (!)) och åt glass. Vi satt också på en filt och pratade och lite så.
Mamma ringde och frågade om hon skulle hämta oss, vilket vi inte tackade nej till. Väl hemma åt jag mackor och sen bar det av till stallet. Där red jag och sådär och sen hem för att äta tacos. Mumma!
Imorrn ska jag till stan och köpa Twilight, ansiktskräm, ett diadem och en parfym. :)
Hörs imorrn, kiss<3

RSS 2.0