Torsdag

Godmorgon!
Idag ska jag till skolan som vsnligt och idag är det franskaprov som gärller. Jag känner att jag kan det man ska kunna.
Det är nog inget annat "speciellt" som händer idag.
Efter skolan ska jag till stallet och rida med mamma för jag tror att hon vill rida när det är så fint väder och Steelen är ändå ledig så att jag kan rida honom.
Jag kom emot nån knapp så att det blev kursiv text men jag orkar inte ändra.. =P
Hörs efter skolan. Hejdå<3

"Jag kan inte staaaaanna!!!!"

Jag kom på en sak som hände igår när jag, Anna och Ebba var på väg hem från skolan. Vi gick över Himnafället och på väg upp gick jag och Anna på massa is. Vilket reulterade i att man faktiskt inte kom UPPÅT utan NERÅT! Att vi aldrig kan tänka med hjärnorna! Ebba tyckte förövrigt att vi var dumma i huvudet så hon provad inte vårat exempel... Sen i alla fall när vi var på väg ner så höll Anna i mig eftersom att det var så himla halt. Då började jag springa ner eftersom att man inte hlakde lika lätt enligt mig. Helt fel inställning, men är man dum så är man! Då sprang ju självklart Anna också och fick mer fart än mig och högg tag i min vante! Hon drog så mycket att jag var tvungen att ta av den så att hon fick springa ner med den själv. I farten skrek Anna; JAG KAN INTE STAAAAAAAAANNA!!!!!.. DÅ höll jag på att garva ihjäl mig. På riktigt! När vi kollade upp på fjället för att se vart Ebba hade tagit vägen så såg vi att hon knappt hade kommit ner för halva och gick ner i sidleds med småsmåsmåsmå steg! AAAAAAAAAhhhhh, gud.....

Hörs<3

Onsdag

Hej!
Idag ska jag till skolan som vanligt...... Men det går väl fort eftersom att sista lektionen är dans och alltid går mkt fortare än andra lektioner, trots att den är längre. =)
Nu sitter jag här med Ebba och väntar på att Anna ska ringa så att vi vet när vi ska möta henne vid stationen. Kanske att jag ska ringa henne? Nej, vi väntar i fem minuter till, bestämmer jag nu!
Hörs senare! <3

Måndag

Hej!
Idag började skolan efter en veckas lov. Ganska tråkigt faktiskt men kul att träffa alla. Jag och Lovisa har nu bestämmt att vi ska följa med till Romme när fritidsgården åker dit på studiedagen. Jag som inte ens kan åka skidor! Men jag lär mig väl, antar jag. =S 
I skolan hade vi bara vanliga lektioner och på So:n pratade vi om provet som vi har på fredag. Det skulle bara vara 15 frågor så det ska nog inte vara några problem. 
På svenskan läste vi en text för att sedan kunna göra en uppsatts så bra som möjligt. Det är den tredje uppsattsen vi kommer göra den här terminen och det lär ju absolut inte vara den sista med vårat tempo! Men det är ju kul så länge man kommer på nått att skriva. =)
Snart ska jag till stallet och rida  med Lisa, Trevlans!
Kram<3 



Hulliganen ska bli motionerad! ;)<3

Söndag ._.

Hejsan!
Har ni haft en bra helg? Min har varit jättebra. Jag sov hos Josse från igår tills idag. Igår kollade vi på Melodifestivalen och Narnia. Vi är lyckliga för EMD (ska det vara punkter mellan?) gick vidare!! Ohyea!! Vi satt och dansade (ja, man kan faktiskt det) när dem gick vidare och Josse grät när Molly gick vidare. Hon skyller på sina känsliga ögon. Tror vi på det eller är hon världensblödigaste person? Jag tror på det andra förslaget! Sen såg vi som sagt på Narnia - Häxan och Lejonet. 
Wow, horsie!
My name is Phillip!
Sorry...
Aaaa, det är kul!

Idag red vi. Jag lyckades ramla av.. Oscar försökte typ bocka samtidigt som han svängde åt sidan och jag var på väg att stanna kvar i luften, men jag hängde på halsen tills jag gav upp och gled ner!
Nu ska jag dra mig!

Puss<3

Tråkig

Japp, jag har otroligt tråkigt just nu. Så jag sitter och lyssnar på I Caught Myself - Paramore hela tiden. Men den är ju bra så det gör inget.
Ska jag börja packa kanske? Nej, vi väntar ett tag till! =P


Lördag

Hejsan!
Idag gick jag upp vid 8.15 för att åka till stallet. I stallet red jag ut barbacka.Mysigt värre!
I kväll ska jag hem till Josse och kolla på Melodifestivalen och Narnia - Häxan och Lejonet. Vi ska vara lite sociala och kolla på Melodifestivalen med Kicki och Sofia. Så måste vi ju mysa lite med Dracula också, då hon är helt ensam. MEN inte länge till eftersom att Josse snart ska köpa ett marsvin till förhoppningsvis. =)

Hörs senare. Kramar <3

Flyga?

Hejsan!
Hoppas ni har haft en bra fredag. Själv har jag varit på stan med mamma och Sebastian. Jag köpte en skjortklänning, leggins och ett par skor. När vi var klara i stan åkte vi ut till stallet och tog in hästarna. Mamma mockade och gjorde hö så borstade jag, tog in hästar och gjorde byttor.





(ni får gärna undvika att kolla på min arm!)


Skjortklänning - H&M
Leggins - H&M
Skor - Din Sko




Armen vill inte sammarbeta!!!
Mamma trodde att hon kunde få mig att göra nått med armarna också men enligt mig skulle det se ut som att jag tänkte "Titta allihopa, jag kan flyga!". Så jag hoppade över det... men jag han ändå inte få ner foten förren hon tog kortet....


Kramar på er<3

Mörkrädda

Hej!
Har eran dag varit bra? Min har varit toppen. Förutom att jag var tvungen att städa.. Kan det inte räcka att göra det typ...en gång i halv året? =P
Förut var jag och pappa i stallet, han mockade och gjorde hö medans jag borstade. När vi var klara red jag och han gick med oss. Eftersom att både jag och Oscar är mörkrädda så vågar vi inte riktigt gå själva. Jag har aldrig tidigare mött en mörkrädd häst faktiskt. =P

Kram



Snyggingen <3

Lat? Jag? Nej, inte alls! =P

Jag har suttit här hela förmiddagen, i soffan alltså. När jag åt frukost, när jag såg på TV (ganska självklart), när jag bloggade, när jag läste andra bloggar, när jag var inne på http://www.twilightsweden.se/ och när jag gjorde läxor.. Jag skulle vilja göra som Josse förelog häromdan; baka kaka, äta kaka, vägra dela med sig av kaka, slå de jävlarna som försöker sno kaka, gråta i ett hörn när de jävlarna har snott kaka, torka tårarna, baka ny kaka. :)
Fast jag vet inte hur glad mamma skulle bli om hon kom hem och det stod massa kakor här eftersom att jag inte skulle få ha kakorna ifred. Så det förslaget hoppar vi över..
Nej, nu ska jag lyfta på mig och plocka ner disk i maskinen och sedan gå upp och städa. Som lite tröst från igår (då jag glömde att ta med kameran till stallet) kan ni få en före och efter bild på mitt rum när jag har städat.


<3
Kristen ser lagom road ut. xD

Torsdag

Hej alla bloggläsare!
Idag ska jag städa, plugga och åka till stallet. Men jag planerar faktiskt att slappa lite också.. Vilket jag borde hinna med eftersom att pappa inte kommer förns vid fem och jag gick upp kvart över nio.. Gud..... jag trodde att klockan var mycket mer, men nej, kvart över nio var den bara.
Nu sitter jag och kollar på Top Model 2 repriser. Idag ska de fotograferas när de hänger i linor över ett jättestort hål! En tjej är as rädd för höjder så hon börade tjuta och ringde till sin pappa och "önskade att han var där hos henne". Alltså HERREGUD! Kan man vara mer överdriven?!

Hörs senare. Kram<3

Förlåt...

jag sa ju det!! JAG GLÖMMDE KAMERAN! Att jag aldrig kommer ihåg saker. Men en sak som är säker ialla fall är ju att den kommer följa med till Göteborg (både gång nr 1 och nr 2) och till Kroatien. Det är ju liksom ett måste att ha med sig kameran när man åker utomlands och till utanför Linköping! xD



Idag i stallet red vi barbacka båda två igen. Mysigt värre (men snön får mer än gärna försvinna). Vi red vägenvägen eller som man också kan kalla den vägen vid Maggan, man får välja namn själv. Alla normala männsikor och djur går lungt och fint förbi en vanlig liten trädgård. Föutom just MIN häst... nej, han ska gå på tvären och rycka till för saker som inte finns... alltså, det ända som finns på den där trädgården är fyrhjuling, hästbuss, ett hus (vilken katastrof!) och lite grejer. Det ser ut som vilken trädgråd som hellst. OKEJ, alla kanske inte har en hästbuss, men många på landet (som också har stall) har faktiskt det.


 

Standing by a broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light coming
Over I see
She spoke with a voice that
Dissrupted the sky
She said walk on over here it's a bit of shade
I will wrap you in my arms
And she say
Let me sign
Let me sign

Finns det nån bättre låt? Säg det i så fall! ;)<3



Onsdag

Hejsan!
Idag ska jag och Josse till stallet igen. Vi ska rida lite, blir nog inte så mkt eftersom att det är så hårt, men lite ialla fall. Josse ska rida barbacka idag också så jag tror att jag med gör det. Jag tror att jag ska ta med kameran idag. Om jag kommer ihåg det. Mitt minne är ju somsagt inte världensbästa. xD
Nu sitter vi i mitt rum, hon i fotöljen och läser och jag i sängen och bloggar. Vi är jättesociala. =)

Hörs senare. Krams <3

Nått

Hejsan hoppsan!
Förut var jag och Josse i stallet och red. Båda red barbacka och vi travade och skrittade lite. Mysigt värre. =)<3
Förut gick jag in på www.twilightsweden.se och då gick Josse därifrån... Hon har något emot Twilight, men jag har fortfarande inte förstått varför.. aja...
Nu vill hon att vi ska sätta upp hennes säng, så det är väl bäst att jag rör ite på mig så att den där sängen kommer upp nån gång... Det blir bra när jag får större säng för då beöver vi inte ta fram en till säng utan då får man ligga och trängas i min säng. Men jag vet ju inte NÄR jag får en ny säng.. det lär ju ta ett tag. =P
Medans hon väntar på att jag ska komma så sitter hon läser franska.. eller ja, hon tror att hon gör det ialla fall. Vilket kanske inte stämmer så bra men.. hon kan ju få hoppas. ;)
Krams och puss

Tisdag

God morgon på er!
Idag ska jag rida med Josse och sen ska hon sova här. Trevligt ska det bli!
Nu sitter jag och kollar Titanic, jag kommer inte kunna se klart hela eftersom att jag måste plugga lite innan vi åker till stallet. Men den är ju inspelad här hemma så jag kan se den en annan dag. :)
Missan ligger inne i mamma och pappas sovrum och tjurar, hon tycker nämligen att det är för kallt för att gå ut men vill ändå göra det...
Hörs senare. Kram<3

Bella's lullaby.<3

Jag älskar att sitta och lyssna på Bella's Lullaby om och om igen.. den är så fin. Alla som inte har hört den måste gå in på http://www.youtube.com/watch?v=KJyH-oH_aqk och lyssna (det är en direktlänk).
Jag sitter ialla fall i sängen och lyssnar på låten ocgh är inne på www.bilddagboken.se, www.twilightsweden.se och www.bloggkoll.se...
Min dag har varit ganska bra, lite seg bara. Hela dagen satt jag där nere i soffan under ett täcke och kollade på tv och körde dator. Kul. Hade ni en bra dag? Hoppas det ialla fall. =)
Nu ska jag gå. God natt <3



Jag vill också bli buren av världenssnyggaste! <3


,.,.,.,.

Jag har inget liv.. jag sitter och kollar på Melodifestivalen-reprisen sen i Lördags, jag kikar hela tiden in här och kollar om det har hänt nått i statistiken och jag kollar hela tiden in på www.bloggkoll.se för att se om nån har bloggat nått de senaste fem minutrarna.. Nån som har tips på vad man kan göra när man är hemma och vill göra nått?

Våfflor

Nyss åt jag och storebrorsan Sebastian lunch. Våfflor blev det och det är ju helt underbart gott.
Efteratt vi hade ätit klart sa Sebastian nått som lät helt dumt!

S: Den ända träningsvärken jag har sedan i lördag är hör på armen. Från knävecket till handleden. (han var och tränade i lördags) 
Jag: VA? Har du träningvärk i armen, från knävecket till handleden?
S: hahahaha, oj då!

Ja, så kan det gå när man inte tänker innan man pratar. =P Ja, jag vet jag gör likadant ibland. =)


The Hot Chick!

Jag sitter och kollar på The Hot chick nu. Den är rätt kul faktiskt.
Just det, igår tappade jag en tand. xD Jag är lite sen med det där, jag är liksom 14 år och har inte tappat alla mina tänder än... Men mammas tandläkare sa faktiskt att det är bra att man har kvar mjölktänderna så länge som möjligt! Men det är bara det att jag måste tappa alla tänder tills i höst då jag får tandställning... Men det märks. =D

Måndag

God morgon!
Idag är det måndag, men ingen skola för det! Sportlov är vad det är och det är såå skönt! Men tror ni på riktigt att jag kommer slippa att plugga för det? Nej, självklart så har jag två prov veckan efter lovet, franska och so. =/
Idag ska jag bara plugga, sega runt och senare åka iväg till stallet och rida lite. =D
Nu ska jag dra mig. Hörs senare! Kramar<3

Kladdkaka

Hej!
Har eran dag varit bra? Min har varit toppen. Förut var jag i stallet och red med Sofia och Lisa. Trevlans på det. Jag fryser väldigt mycket om öronen när jag rider så jag sätter fast ett par grejer i hjälmen vid öronen. Jag ser helt dum i huvudet ut. Jag måste nog ta kort på det nån dag så att ni får se. xD
Nyss bakade jag kladdkaka. Den blev nog god för det blev smeten ialla fall. =)


Mums på den! =D



Så här ser jag oftast ut på helgerna. Men vem orkar göra sig iordning? =P


Söndag!

Hej!
Idag är det söndag och jag brukar hata söndagar efter som att det är skola imorrn. Men nu är det ju så att det är Sportlov så jag är haaaaaappy! =D
Idag ska jag till stallet, baka och bara slappa. Vad ska ni göra? Jag vill se på Twilight men efter som att den inte kommer ut på film förrens i APRIL (!) så får jag kolla på nått annat.. fast, om jag inte får se på Twilight vill jag inte se på nått alls. Jag får väl gå in på www.twilightsweden.se och kolla på bilder och grejs istället. =)
Hörs senare, kram<3


Godnatt

Godnatt alla läsare, hoppas ni fick en jättebra Alla Hjärtans Dag! Min var ungefär som en vanlig Lördag, men lördagen är ju den bästa dagen på veckan så det gör ju inget. ;)
Godnatt <3

Bilder...

från garderobsrensningen kommer nu;

Före rensingen;


T-shirtar, underkläder och nattlinnen och sånt.



Klänningar, luvtröjor, sommarkläder och lite mer T-shirtar


Under själva rensningen;



Alla kläder i en hög


Efter rensningen;



Det som blev kvar hamnade i fotöljen...



Men senare i garderoben


Jag är nöjd, allt det jag aldrig använder och det som var för litet ligger inte i lådorna och tar plats längre utan ska skickas iväg + att jag har mer plats i lådorna till mer kjolar och klänningar tills i vår/sommar. =)

Melodifestivalen

Jag sitter här i soffan och kollar på Melodifestivalen och har kommit fram till en sak; Måns Zelmerlövs låtar sätter sig fast i hjärnan på 2 minuter. När snabbreprisen var nyss SJÖNG JAG MED i låten Hope and Glory. Helt otroligt, den är ju inte så jättebra men komma ihåg den lär jag ju göra.. Så kan det gå. ;)

Garderobrensing

Hej!
Jag kollade på Mamma Mia som jag sa. När mamma kom hem rensade vi min garerob. Jag har egentligen inte såå mycket kläder. Okej, jag har nog det, mitt på golvet låg det en stor hög med kläder och då var inte ens mina byxor med. För jag visste att jag kan ha alla mina byxor. Så bara tröjor, underkläder och kjolar... Men dem som jag inte kan ha ska vi lägga i en sån där Uff-låda nere vid affären. Onödigt att slänga kläder tycker jag! Bilder på det här kommer imorrn, för nu vill pappa ha datorn.
Kram<3

Alla Hjärtans Dag!

Jag sa ju igår att jag inte firar Alla Hjärtans Dag men jag sa inte att jag hatar den, jag tycker bara att den är lite överskattad med alla presenter och sånt som finns i affärerna just nu.
Men Glad Alla Hjärtans Dag till alla mina vänner, alla läsare och hela min underbara familj. Hoppas att ni får en underbar dag med folk ni tycker om. Puss <3 

Lördag

Hejsan!
Hoppas att ni får en bra dag. Min började ialla fall vid 8.15, då klockan ringde. Det var bara att hasa sig upp och gå ner och äta frukost med min lilla mor. Sen bar det av till stallet, där red jag ut ensam. Jag red barbacka och det var så mysigt! Oscar var ju tvungen att gnägga lite men gav upp när han förstod att jag inte tänkte vända ialla fall.
Strax ska jag se på Mamma Mia, det var faktiskt jättelänge sedan jag såg den nu. Ni som har följt bloggen från start vet att jag kollade på den varje dag på jullovet. Men hur ska jag hinna det när jag går i skolan och rider och har kompisar? Ibland är det ett under att jag hinner blogga nästan varje dag. Men man får välja vad som är viktigt här i livet. ;)

Vi hörs senare. Puss<3

Överraskning!!!

Idag hade jag och Anna en överraskningsfest för Ebba som fyllde tonåring igår. Vi skulle ha ätit mat och fikat men eftersom att Anna är sjuk så blev det bara att äta glass och spela spel. Men det var ju trevligt det med. =)

Nu ska jag sjunga Singstar. =)
Puss<3

Läsarfråga.

Hej!
Som alla vet så är det ju Alla Hjärtans Dag imorrn. Vilket jag har fått en läsarfråga om.

Hur vill du fira Alla Hjärtans Dag??
Är du den typen som vill få massa fina, gulliga presenter.. eller föredrar du en frukost på sängen??
Jag vill gärna höra du vill ha det på Alla Hjärtans Dag!


Svar: Jag firar faktiskt inte Alla Hjärtans Dag överhuvudtaget. Det ända jag kan tänka mig att göra är att köpa lite choklad eller nått sånt till min famlij. Jag kanske känner så nu bara för att jag inte har nån pojkvän, men det är så här jag känner nu. Det kanske ändras när jag får en pojkvän, vad vet jag?!
Kramar Frida.

Frågan ställdes av www.caspelihna.blogg.se. Fortsätt gärna att skriva in läsarfrågor så kan jag svara så gott jag kan. Men jag tycker faktiskt att jag har för lite läsare för att kunna ha frågestunder, men nån enskild fråga är ju inte så jobbig att svara på ibland. ;)

Vi kanske hörs senare ikväll. Puss<3

...


Bara för att jag saknar dig mest av allt! <3<3

Fredag

godmorgon!
idag är det sista dagen innan sportlovet. skönt.
igår fyllde Ebba år. Men det var ju inget nån behövde veta. skoja bara.
på franskan klottrade jag och Sara ner hela tavlan. det var kul.
anna är sjuk. det är tråkigt.
vad ska ni göra idag?

Kände ni vilken ilevelse det var i det där inlägget? HAHAAAHAHAHA!!! Jag är fredagsflummig! ;)

Kram Frida <3


Onsdag

Hej alla bloggläsare!
Idag var det skola som vanligt. Vi hade vikarier på matten, fysiken och svenskan så hela förmiddagen hade vi vikarier... en av dem var bra ialle fall. :)
På elevensval har jag dans och idag lärde vi oss foxtrot. Det var ganska lätt när man väl kom in i det. =)
Anna är fortfarande sjuk och kommer inte till skolan imorrn heller. Deprimerande.. =(
Nu ska jag gå., Hejdå<3

Läxor...

Hej!
Idag på So:n fastnade jag med mitt nitskärp (jag har kedjor på det) i en stol.. vi har såna där stolar med plankor med en liiten springa mellan. Det var typ 5 minuter kvar av lektionen så jag tog av skärpet och stog och drog och slet... Jag försökte, Ebba, Julia, Embla, Sthefan och Sebastian kom också och kollade om han kunde men alltså på riktigt... det gick inte. Sthefan kom på att han kunde gå och hämta en skruvmesel så han gick iväg.. När han kom tillbaka fick han skruva bort massor skruvar i stolen. När vi stod där och var i full gång kom det in några spanska utbytesstudenter och började kolla och ta kort. När jag kollade på dem vinkade dem bara lite.
När Sthefan hade fått loss skärpet sa han; "Vad kommer jag få för rykte nu då? När jag kedjar fast mina elever.." hehe han hade sagt till min mentor att jag inte hade skött mig ordentligt så att han hade varit tvungen att kedja fast mig. Men hon trodde inte på honom. xD

Nu ska jag läsa Vargbröder.
Puss<3


Tisdag

Hej!
Hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit toppen. Förutom att Anna gick hem då...
På engelskan fick vi ett grupparbete och jag är med Ebba, Lovisa, Felix och Sebbe. Vi ska göra som ett TV-program på engelska. Skit kul verkar det. =)

Nu ska jag göra läxa. Hejhopp <3

Måndag

Hej!
Idag har det varit skola som vanligt, det har inte hänt nått kul alls...
Men snart (när mammi kommer hem) ska jag till stallet och rida med Lisa. Trelanstrevlans. =)

Har inte så mkt mer att skriva så vi hörs kanske senare. <3

Söndag...

Jag tycker inte om söndagar.. Det är liksom skola IMORRN... Jag har precis kommit hem från stallet.
Jag gör läxor men vart nyss klar, ska kolla igenom igen och sen stääda.. det är nog nått av det tråkigaste som finns.

Puss<3


Det här med träningen

Josse undrade precis hur jag skulle hinna med träningen samtidigt som jag rider och har läxor och sånt varje dag. Här har vi lösningen: Onsdagar hinner jag innan stallet, jag kommer inte springa långt alls i början och söndagar, då gör jag ändå inget mer. =D


Färga håret

Jag skulle vilja färga håret svart. Mamma är inte helt emot idéen. Men vi ska ialle fall vänta tills jag får pengar den 25:e. =)


Träna

Jag har kommit på att jag ska börja springa 2 dagar i veckan. Onsdagar och Söndag bir det.  Det är inte för att jag tycker att jag är fet och vill banta utan det är för att jag vill få bättre kondis och mamma tror även att det är bra för mina lungor att vara ute och springa lite. Det kan nog också vara skönt att komma iväg från skola och allt annat som händer. Så nu ska här springas så att gympaläraren inte har nått att klaga på. ;)
Jag börjar när jag har köpt springskor vilket kommer att hända när jag får pengar.


Släktkalas

Hejsan!
Idag vaknade jag och Anna vid 10.40. Trötta gick vi ner och åt lite frukost. Vi kvart över 12 kom Annas pappa och syster och hämtade Anna.
När hon hade åkt åkte jag och min familj in till stan och köpte present åt min kusin som hade släktkalas idag. En turkos tröja blev det.
Jag hade inget snyggt att ta på mig imorse så jag passade på att köpa en ny kjol när vi ändå var på stan. Jättefin var den.

Sen var det släktkalas och vi åkte och blev bjudna på pizza och fika. Jag och Emelie satt ock där uppe den största delen av kvällen och sjöng singstar. =)



Fotograf: Mamma<3


Kjol: Gina Tricot 200 kr.
Tights: Svarta och vita Lindex 79 kr. L

Skrik

Hej alla!
Jag har precis kommit hem från Himnafjället med Anna. Vi åkte pulka i typ 2 timmar och ungefär hälften av tiden var Ebba med.
Jag och Anna åkte tsm på snow racern. Hon bara skrek... hela tiden. Och då menar jag verkligen hela tiden.
Nu sitter vi här i min säng och äter glass och dricker hallonsoda. =)

Hejdå <3


Snö...

Alltså... jag vll inte att det ska vara snö mer.. det var kul ett tag men nu är det februari och förvår som Anna säger. ;) Så snön får gärna försvinna NU eller okej, den får över natten på sig. ;)


inte för att det är så här mycket snö nu.. men ändå..

Torsdag

Hej alla!
Idag var det skola som vanligt. På qympan fick Örjan hota med att avbryta matchen för att alla bara bråkade hela tiden..
Efter skolan följde Anna med hem hit och vi kollade lite på datorn och åt. När vi hade skjutsat hem Anna så åkte jag till stallet.
Där red jag med Sofia. Båda red barbacka, jättemysigt var det ute i snön. =)<3

Nu sitter jag och kollar på Du är vad du äter och idag är det Sanna Bråding som ska göra nått åt sina dåliga matvanor. =)

Hejdå<3

Skola och stall...

som vanligt ungefär. ;)
Jag fick reda på mitt fysikprov idag och det blev VG. Riktigt nöjd är jag. Sen hade vi matteprov och jag svarade på allt och tror nog att det gick bra. :)
När skolan var slut gick jag hem till Ebba med henne och Anna. Vi åt mellis och spelade Wii.
Sen var det stallet med Josse. Var typ 2 veckor sen hon var med så det var väldans trevlans. Vi skrittade bara en liten tur men det är så hårt både i paddocken och i skogen så det går inte att göra så mycket ändå.
Puss så hörs vi <3

Läxor...

Jag håller på att göra läxor. JA, jag får vara inne på datorrn samtidigt eftersom att några glosor är på datorn....
Jag känner inte för att läsa boken som jag ska läsa nu.. I skolan håller vi på att läsa Vargbröder och den är ju såå dålig. Jag bara läser men tar nog inte riktigt in det jag läser ordentligt.. Men jag får stå ut.. En tröst är ju att jag får läsa underbara När jag hör din röst innan jag somnar sen.
Nu ska jag gå ner och tigga kladdkaka (idag med :D) så att det finns nått bra att läsa boken..
Puss på er så hörs vi imorrn för jag hinner nog inte blogga mer idag. =)<3



090202

Godmorgon alla bloggläsare!
Hoppas att ni hade en rolig helg. Min var jättebra. =)
Idag ska jag till skolan och stallet som vanligt. Just nu sitter jag och väntar på Anna och ebba som snart ska komma.

Jag håller ju på att läsa andra Twilightboken och det börjar faktiskt att bli lite deprimerande. Men jag avslöjar inget så att ni som inte har läst den kan göra det själva och "upptäcka denna fantastiska bok". xD

Ha en bra dag så hörs vi ikväll! =D<3

kladdkaka?

Jag kom hem från stallet för ett par timmar sen. Jag och Lisa red vägen-vägen som jag och Josse så fint kallar den. ;) Det var jätttemysigt och gick jättebra. Oscar skötte sig finfint förutom en liten grej men det fixade sig snart. Sofia hade med sig en kompis så dem red själva.
Nu sitter jag i soffan och kollar på LA-ink. Kat var typ 5 timmar försenad och tatuerar nu Frank från My Chemical Romance. Rätt kul merit liksom... :)

Nej nu ska jag tigga kladdkaka och chips. Puss<3



Min kommer ju såklart vara mycket godare efter som att jag har vit choklad uppe på som har smääältl! :D

RSS 2.0