Varför??

Jag skrev ett inlägg för typ två timmar sen men enligt mitt arkiv så har jag inte publicerat det... Men eftersom att jag är slö så orkar inte jag göra om det.. Jag hade ändå inte skrivit nått intressant. -.-



Min katt är typ världenskeligaste hon går runt mig och stryker sig och är allmänt konstig.. Tyärr så måste jag snart flytta på henne eftersom att jag vill sitta i sängen och hon ligger mitt i. Men så går det när man lägger sig i folks sängar. Tänk på det nu alla där ute; lägg er aldrig i nån annans säng utan lov. ;)

Längtar...

Jag längtar tills mina och Annas ringar kommer.. det är nämligen så att vi har beställt ringar, ena står det Lion på och den andra står det Lamb på, jag längtar tills Twilight kommer ut på film, jag längtar tills vi ska till Kroatien och jag längtar till New Moon kommer ut på bio förhoppningsvis med 11 års gräns...
Ja, det finns ju lite saker som jag längtar efter alltså.. Alla utom ringarna är ju flera månader fram..

Sant!

Hej alla bloggläsare!
Hoppas att ni får en bra dag, själv gick jag upp för typ en och en halv timme sen. Men jag ska nog få en bra dag för det...
Nu är jag klar med min berättelse till svenskan, det ända som är kvar att göra är att skriva den på datorn så att  jag kan skicka den till Ann men det gör jag imorrn.
Jag hade fått en kommentar av Anna som skrev att Twilight är "vansiningt beroende framkallande" och det stämmer precis. =)
Nej, nu ska jag gå, men jag lovar att blogga mer senare. =)

Tråååk

Jag har jättetråkigt och är JÄTTESUGEN på choklad... Jag vill träffa nån. Jag vil ha våra ringar.. Jag vill rida.. Det finns mycket som jag vill göra.. Bland annat läsa... så det ska jag göra nu...
Godnatt! <3

When you can live forever...


<3

Nu har Ebba åkt hem, "/

090130

Nu sitter jag här med Ebbf. Vi har kollat på bilder på Robert Pattinson (Edward Cullen),  Kellan Lutz (Emmett Cullen) och Jackson Rathbone (Jasper Hale). Alltså snyggingarna från Twilight. ;)<3
Förut  var vi med Anna också men hon försvann. :O ;)
Nu ska vi gå ner och äta. Jag skriver lite mer senare.
Puss på er! <3

Godmorgon!

Godmorgon alla bloggläsare!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag jättebra för första gången på typ en vecka.
Jag sitter här och väntar på att Ebba och Anna ska komma. Ebba kommer väl snart men Anna vet man aldrig med. Men jag tycker om henne ändå. =)
Nu kom Ebba! Jag slipper vara ensam. =)<3 Vi är såå sociala; Ebba ska läsa läxor och jag bloggar och äter frukost. Men vi är såna och så är det.
Nu ska jag gå.
Hejdå, vi hörs i kväll. <3

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Josse (dreamspace.blogg.se)

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/(o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

1. Jag sjunger  jättehögt (och eventuellt dåligt) i duschen.
2. När jag är hemma själv går jag omkring och pratar med mig själv.. Högt. Jag frågar mig själv saker som: "Vad ska jag gör nu?" och såna saker. xD
3. Jag somnar ofta om när mobilen har väckt mig... med mobilen i handen.
4. Jag har lust att kasta sega datorer i marken.. en nackdel med att ha laptop är just den att man kan kasta dem i marken vääldigt lätt...
5. Jag tycker att tvestjärtar är läskiga.. kan det bero på att jag hade en i BH:n en gång??
6. jag kollar in i skogen fast jag håller på att dö av skräck när det är kolsvart ute och vi rider...
7. Jag älskar att titta på skräckfilmer.. FAST jag är mörkrädd...
8. Ibland rapar jag jättehögt hemma och alla skriker.. och jag skriker på Sebastian när han gör likadant. xD

Jag utmanar: Anna, Ebba och de som vill. xD (anna och ebba har inget val hahahah!! XD)


Jag har kommit på vem som är jordenssnyggaste kille; Robert Pattinson. Han slår alltså Dominic Cooper som jag var så kär i ett tag, han slår Bill Kauliz som jag har varit otroligt nerkärad i i lite mer än ett år nu... Då MÅSTE man vara snygg.


JA!

Okej, det är jättelångt kvar och alla Twilightfans visste redan det här men New Moon (alltså andra Twilight filmen)
kommer antagligen ut på bio den 20/11. =) Jag är happy! Kan det bli november nu? =D

Min dag har ialle fall varit skaplig. Mina försenade presenter kom och det var en Tokio Hotel-hoodie och en Tokio Hotel-T-shirt. Tack! <3
Ridningen gick jättebra. Plutten var jättepigg och bara sprang. Puss på honom. <3
Nu har jag precis pluggat klart inför fysik-provet som är IMORRN. Hoppas att det går bra.

Nu ska jag spela lite spel och sen blir det att läsa. Har bara 134 sidor kvar nu. För alla som inte vet så är det i Om jag kunde drömma alltså första Twilight-boken.
Puss<3

kzuzrhreiu
Han är ju den snyggaste människan på denna jord! <3

Nytt träns

Idag var jag, pappa och mormor inne på Ikano inann vi skjutsade hem mormor. Jag och pappa gick in till Hööks och bytte mitt träns som Oscar faktiskt kunde ha. Jättefin blev han. =)<3
Sen köpte vi en DVD åt mormor och åkte hem till henne och installerade den.
Sen åkte vi hem och jag åt för att sedan åka till stallet och rida lite med Lisa och Sofia. Hästarna var jättepigga och srang massor. Men jag hade hela tiden kontroll. =)
Nu har jag precis gjort läxor vilket jag har gjort i perioder hela dagen. =(
Nu kollar jag och mamam på Vad blir det för mat? det är lite roligt tycker jag. Per Morberg säger så dåliga skämt så att det blir lite roligt.
Hörs senare kanske. =)
Puss<3

Körslaget

Jag kollar på det på lördagar men jag hejar inte på nån, jag vet inte om jag tycker att nån kör EGENTLIGEN är bra och jag vet nog inte om jag tycker att själva programet är särklit bra heller... men jag kollar på det bara för att det inte finns nått annat att kolla på.
Hej då.. hörs kanske senare! <3


=)

Jag vet, nu har jag varit tråkig och inte bloggat på ett tag igen. Men jag säger det igen det ÄR viktigare med stallet, skolan och kompisarna. Nej, nu ska jag ta tag i det här och blogga mer.
Idag var jag, mamma och Sebastian på stan och handlade. Jag köpte andra boken i Twilight-serien, ett par byxor, underkläder och ett träns till Oscar. Tränset var dessvärre för stort. =/
När vi kom till stallet så red jag med Lisa och Sofia.
Nu ska jag spela spel.
Hörs senare.

Hallojsan!

Min hals SKA bli bättre, men jag skiter i vilket för imorrn SKA jag gå till skolan. Att vara hemma och vara sjuk är det värsta som finns. Man har inget att göra, man ligger typ bara och glor på TV i soffan med ett täcke hela dagen, kanske lite dator också om man inte har ont i huvudet, vilket jag hade hela förmiddagen innan tabletten hade hjälpt... GUD så tråkigt. Men Anna, jag blir irriterad om det är vid sista lektionen du ska åka på den där grejen den här gången också. För sista lektionen är faktiskt Franska. Bajs på mötet om det är så!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kan knappt andas eftersom att min näsa har hunnit livit täppt innom loppet av ett par timmar. Jag som sa åt pappa att han inte behövde köpa nässpray!
Nu sk ajag gå. Puss<3


SJUK!

Jag hatar det här! Jag är hemma idag för att jag har ont i halsen och hostar konstant. Det ända bra är att jag inte har någon feber.
Nu sitter jag här i soffan (vilket jag ioförsig har gjort hela dagen) och kollar på Du är inte klok, Madicken, den är rätt gullig. Men snart ska jag kolla på Top Model, så helt kontog är jag inte. =P

Jag har världensbästa kompisar. När de hade lunch förrut så kom de hit och undrade hur jag mådde. Puss på dem!<3

Nu ska jag gå så hörs vi kanske senare. <3

Boken

Jag glömmde att säga att fick Om jag kunde drömm (första Twilight boken) och dem första 35 sidorna är den ur Edwards perspektiv. Riktigt bra var det! Fast jag jag har jag har bara läst de sidorna än så länge. Ska börja läsa det andra ikväll. =)


Min hals dör snart. Den gör ont, jag hostar, hostar och hostar men det släpper aldrig.... Stundvis (finns det nått som heter det xD) värker huvudet också. Men jag har ingen feber. Fast det krävs rätt mycket för att jag ska få feber.


Igår satt Josse och kollade i en Hööks katalog. Hon bestämmde sig för att idag blir hon miljonär, vinner 100 miljoner kr som är magiska och aldrig försvinner. Så då ska hon köpa Oscar till mig, en häst till sin mamma, två ponnyer till Sofia, Nirvana till henne själv och en häst som finns i Höökskatalogen som hon och jag ska dela på. Mamma får ju självklart rida Oscar också.
Vi hade ett litet samtal om borstar:

Josse: Jag ska två av varje av alla dem här.
Frida: Varför två? Räker det inte med en?
Josse: Jag är ju rik!
Frida: Jaha...
Josse: Så ska jag ha alla de här också *pekade på massa glansspray och sånt*
Frida: Jag tänker ju ladrig rida med dig ialle fall.
Josse: Varför inte?
Frida: Jag tänker inte vänta flera timmar med att rida bara för att du sk ahålla på med allt det där hela tiden.
Josse: Men jag ska ju inte använda det!
Frida: Vad ska du ha det till då?
Josse: JAG ÄR JU RIK!

HAHA!

Mamma sk avara våran stallskötare och mocka åt alla hästar och släppa ut och in dem och sånt där. Hon får en månadslön på ca. 10 miljoner. Josse betalar Leif en rejäl summa varje månad så att ingen i stallet behöver betala någon hyra. Vi ska köpa vantar för 229 kr (de dyraste på Hööks) varje månad, de slits, hinköverdrag som det står Breakfast och Dinner på. Vi ska även ha en stallhund som heter Diva och är en Grand Danois.

Gud vad den människan kan fantisera altså! Men jag hoppas förstås att det ska hända, tänk vad mycket grejer jag skulle kunna få av henne. För hon har faktiskt sagt att hon skulle ge mig massa saker då. =)


Idag när jag och Josse red så började hon sjunga massor. Melodin tog hon från I will survive och hon sjöng om hur mycket hon frös m.m.

En del av "hennes" låt:

Mina tår de fryser så och mitt huvud likaså.....

Sen sjöng hon lite och sen kom det här:

....och Steelen springer som en bög!

Det var INGET homofobiskt menat eller att bögar springer på ett speciellt sätt utan det bara kom när hon inte kom på nått annat som rimmade på det hon hade sjungit innan! Så INGEN kommenterar att det var dummtr sjungit nu. Oki?


Aja nu ska jag gå! Jag måste läsa! =)
Puss<3

Fjortis!

Hej! Idag fyller jag år, fjortis! Jag har blivit mobbad om det hela dagen av mamma och Josse.Menmen...
Jag fick ialle fall två av Twilight böckerna, TH-DVD:n (av Josse), skullcandyhörlurar, rosor, pengar, schabrak med text, presentkort på Bik Bok, nitbälte med kedjor, grejer från The Body Shop och en sladd. Det ska komma två paket till men ett av paketen har skickat till Kungsbacka (fakturan också). Det andra är "bara" försenat.
Jag får se om jag tar några bilder på det... jag vet inte om jag orkar... aja.. =)

Puss<3

Lördag....

Hejsan!
Jag vet, jag har inte skrivit här på ett par dagar nu, men skolan, vännerna och stallet går faktiskt före att blogga. Igår var jag med Anna och Ebba. Vi firade min födelsedag som är imorrn. Jag fick ett par oranga vantar (bara för att dem vet att jag hatar orange) med polkagrisar i, Mamma Mia! The movie Soundtrack och ett rosa nagellack. =) Tack.<3
Vi såg även Mamma Mia och Twilight.



Idag är det släktkalas här snart. Alla kusiner, farbröder, farmor, farfar, mormor och Josse kommer. Mycket folk men förhoppningsvis väldigt trevlans.
Skriver mer senare.
Bilder på presenter kommer imorrn när jag har fått från Josse och familjen. =)
Puss<3

-

På lördag är det släktkalas. För mig. Det blir ett lite annorlunda sälktkalas för Josse ska hit också. Hon har aldrig träffat min släkt förrut men för mig blir det helt naturligt eftersom att hon efter 13 snart 14 år känns som min failj hon också. Min familj är din familj, älskling, nu och föralltid. <3<3

The name of the game!

Det fick bli en konstig rubrik eftersom att hatar att komma på rubriker.

Jag fyller ju år på söndag och Anna och Ebba är helt hemlightesfulla. Idag var de på stan och gjorde nått, men jag får inte veta förrens på FREDAG!! Det är ju långt kvar (Enligt mig alltså xD). Ebbas kommentar när jag klagar är Du blir glad i slutändan. Annas kommentar är Vi kan ju strunta i det om det är så! Hon är lite mer aggresiv än Ebba. =P

Skriver mer senare.



jeagkzuzrhreiu


Lustigt!

Statistiken är konstig. Jag har inte haft alls många besökare men nu helt plötsligt har det höjts vissa dagar. Jag kollar statistiken varje kväll och ser om det går uppåt eller nedåt. Det har varit på ungefär samma nivå alla dagar, men nu är "kurvorna" upp och ner jättemycket. Jag bryr mig inte så mcyket egentligen, jag ville bara få skriva av mig lite. Jag ville inte bara ha det i huvudet. Har det hänt likadant för er eller om ni vet hur det kan bli så får ni gärna säga det, skriv gärna med eran bloggadress så kan jag kika in på era bloggar. =)
Puss och godnatt! <3


Konstig men rolig dag i stallet! <3

Hejsan!
Idag i stallet så gick vi ut och skulle hämta hästarna. Vi hittade Steelen typ direkt, men de andra var HELT borta. Vi gick längs staketet och letade men, NEJ! De var borta. Helt plötsligt hörde man hur dem kom och travade och ville in allihopa. Idioter! De hade antagligen varit i sommarhagen (alltså hoppat över staketet och in där. eller så är staketet trasigt) av alla ställen. xD
Sen red vi i paddocken och jag red barbacka,Oscar blev rädd för nått och stack iväg och bockade! Jag blev livrädd och pep och hamnade på halsen på honom. DÅ stannade han och trodde att allt var som vanligt igen. Josse blev asrädd. Hon blir jämt rädd när jag håller på att ramla av, men när händer henne nått, då är hon så lugn så. Hon har medkänsla för andra! Det är ju alltid bra. :)<3

6 dagar kvar....

till min födelsedag. =D Jag lääängtar, Ebba, Anna, Josse och Embla vet redan vad jag ska få... Det började med att Josse fick reda på det av mamma som vanligt, så att hon inte köper samma sak. Sen berättade mamma för Anna, några dagar efter berättade Josse för Ebba och Embla. Tur för dem att jag får veta på söndag. =P


Ett sånt här paket skulle inte vara fel. =P

<3


<3
Jag äslakr dig mest av allt i hela världen!
Jag släpper dig ALDRIG!
Jag<3Dig Föralltid


Jag vill!

Jag vill att Tokio Hotel ska komma hit till Sverige. De kan väll inte dissa nu bara för att han blev sjuk? Iså fall blir jag arg på dem och visar det genom att åka på nån konsert med dem utomlands istället! xD
Puss på dem!!

Frida<3Tokio Hotel



Svar..

Hej!
Hoppas allt är bra. Med mig är det jättebra. När jag vaknade idag gick jag ner och åt frukost och kollade på Mamma Mia (SUPRISE =P). När mamma och pappa kom hem åkte vi till stallet och jag red med Lisa. Vi pratade om allt möjligt. Bland annat om alkolhol och hår.
När vi kom hem åt vi och nu sitter jag här.



Svaret på din fråga Josse, angående förra inlägget;
Ja, jag är helt säker på att det var han. Jag fick jäättebråttom när vi såg honom. xD

Puss<3

Myyys på Berget <3

Hej.
Idag efter skolan så åkte jag, Ebba och Anna in till stan och fikade lite. Vi satt där i typ... 2½ timmar och pratade. Vid kvart i sex gick Anna hem, och jag och Ebba gick och köpte godis och drog oss senare mot stationen. När vi var på väg mot godisaffären, vem ser jag inte där, om inte mannen som var i stallet och mockade åt alla och grillade korv och bacon utanför baracken?! Jag var tvungen att dra iväg med Ebba.. Jag ville inte att han skulle se mig. :O
På tåget såg vi Marie som jobbade i våran klass och på fritids i typ tvåan och trean. Hon kände igen oss också (efter typ 4-5 år :O) för hon hälsade. :)
Nu sitter jag här i sängen men Missan på benen. Hon la sig på rygg nu och ville att jag skulle klia henne på magen, vilket slutade med att hon rullade ur sängen men fick tag i täcket med klorna precis innan hon landade. ;)
Förresten så har jag lagt upp bilderna på datorn från våran lilla fotning med pappa. Men jag vet inte om jag får lägga upp dem. Så, Anna och Ebba, Får jag lägga upp bilder på er här på bloggen? :)

Kanske skriver mer senare, om jag orkar. Jag är såå trött. Att börja skolan är jpbbigt. :)
Puss<3




Ja, där uppe är det alltså. =)

Första dagen i skolan!

Idag var det den första skoldagen på vårterminen. Det var helt okej. Kul att träffa alla igen, tre veckor ifrån Ebba är vääldigt mycket. Anna träffade jag ju måndags och tisdags. =)
Nu har de börjat ha den vegetariska rätten framme så att alla som vill får ta av den. Idag var det potatisbullar som vegetariskt och köttbullar som "köttmat" eller hur man nu ska uttrycka det.
Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Kram, F <3


Bra TV-program?

Hejsan!
Jag har kommit på en sak... Finns det några bra program på TV:n överhuvudtaget? Jag vill ha ett svar! Jag kollar på TV ibland, men det är aldrig något bra.. Då är det roligare att sitta i sängen med datorn och blogga, ibland snacka på msn, kolla bdb och lyssna på musik. Men kom gärna med tips för det skulle vara väldans bra...
Aja, jag kanske bloggar snart igen, annars hörs vi igen imorrn. Puss<3

Slappt

Hej allihopa!
Idag har jag bara varit hemma hela dagen. När jag gick upp kollade jag på Twilight och åt frukost.
Sen vart det städning.... men aja, nu ska det vara fint ett tag så jag slipper hålla på att lägga undan saker varenda vecka som jag tar fram.
När jag hade städat så år jag lunch. Det blev quornbitar, pasta och sås. När jag åt kollade jag sammtidigt på Mamma Mia.
När pappa kom hem åkte vi och hämtade Josse för att sedan fortsätta mot stallet. Josse skrek så fort jag nämnde ordet Twilight när vi bytte om. Jag fick världensroligaste svar när jag frågade vad hon tyckte var så dåligt med filmen, och då gjorde hon typ en två minuters lång recension på filmen. Jag har nog aldrig skrattat så mycket. Hon påstår att hon skulle mycket väl kunna se Alice (Edwards syster) med en orange Pippi Långstrump-peruk på sig. Askul hade vi. Sen red vi och åkte hem.
Puss <3

Lite bloggar att läsa!

Jag har inget att göra så jag tipsar om några bloggar som jag gillar att läsa!

annawrigfors.bloggspace.se - min underbara vän Anna

dreamspace.blogg.se - min underbara vän Josse

svartarosor.bloggspace.se - min underbara vän Ebba

kenzas.se - en tjej som bloggar om det mesta. ett + är ju att hon lyssnar på det underbaraste bandet som finns; Tokio Hotel

Fler än så kom jag inte nu. =)

Puss /Frida <3


Den bästa dagen på länge!<3

Idag vaknade jag upp med bästaste Anna bredvid mig. Vi var helt trötta och sega, men kom till slut upp så att hon kunde duscha. Sen åt vi frukost och Anna drog sig mot tåget.
När hon hade gått så kollade jag på bästa Twilight (fast inte bättre än mamma mia, Anna), den filmen är helt underbar. Jag vill att det ska vara November så att jag kan se tvåan. Anna säger att den kommer då. =)
Sen såg jag på halva Mamma Mia. Mer än så han jag inte, efter som att jag skulle ivåg till stallet och tolka med Sofia och Lisa. Det måste sett helt dumt ut när jag försökte stå på ett par skidor bakom Butte som var livrädd i början. Jag lyckades även sätta mig på knä och tappa skidan. Efter ett tag kom en backe. Då fick mamma hålla i linorna så fick jag sitta på huk och åka ner för den där backen. Russin (Lisas hund) sprang runt mig och kollade på mig som om jag var dum i huvudet. ;) Sen åkte Lisa och Sofia en bit var efter Steelen. När dem hade gjort det så red vi hem och och hämtade en pulka i stället. Då kunde trava och så också. För Lisa var den ända som vågade göra det med skidor, men det slutade ju med att hon rammlade också. =) Med pulkan gick det asbra förutom att jag höll på att åka in i massa stenar när pulkan bara for iväg utan att jag han styra undan. Men till slut gick det. =)
När jag kom hem kollade jag färdigt på Mamma Mia.
Puss och Kram <3



kzuzrhreiu






jeag








hgfghj








zgijfdd

Pucko....

... är vad min katt är. Hon ligger där nere på fönsterbrädan och är sur för att det är för kallt för att gå ut. Vem vill egentligen gå ut när det är -17 grader? =P<3

Kallt

Hejsan! Hoppas att allt är bra med er. Jag är astrött och fryser. När jag vaknade i morse trodde jag att det var typ -7-8 grader ute så jag gick ner och kollade på termometern som visade -13 grader! Herregud... Jag tänkte ta på mig strumpbyxor under jeansen men, nej! Det glömmer jag självklart. jag höll på att frysa ihjäl!
Sen åkte jag och mamma in till Ikano och köpte ett par nya skor till mig efter som att halva min sula på de gammla har lossnat. Jag hittade ett par jättefina vita gympaskor med ludd i, men det fanns bara en 41:a. Det var jättekonstigt, så jag fick ta ett par andra istället. De var svarta och jättefina.
Sen åkte jag hem och åt för att sedan åka till stallet. Först tänkte vi tolka men då kom Eva på att Josse kanske vill vara med. Josse jag ringer! Så vi gör det på Tisdag istället. Så vi tog på hästarna fleecetäcken och sen skrittade vi ut (travade liite). Jättemysigt var det! <3
När vi kom hem duschade jag vaaaaaarmt. Jag säger bara det; det är förjävligt att rida när det är -14 grader ute. Fast mysigt ändå.
Pappa åkte iväg och hämtade pizza. Jag åt en Nepton utan kebabkött. =)
När Sebastian har kollat färdigt på Harry Potter så ska jag se på Mamma Mia, och ingen är förvånad. Jag har kollat på den varje dag nu sen julafton. =D 
Jag hade planerat att sova länge imorrn men så blir det inte efter som att Anna kommer med 10.10 tåget... Aja, det ska bli sååå kul att träffa henne igen, vi har inte träffats på flera veckor nu. <3
Puss<3

Lördag!

Nu är det så här att jag vill ha den här underbara posterna på Tokio Hotel. Stor är den också! GE MIG! Födelsedagspresent? (A) <3
Jag vill ha. Ge mig. Födelsedagspresent kanske? (A) <3



Idag kom jag hem från kusinerna. Det blev 1 bild. Den finns inte på datorn. Den var på Emelie. Men ni behöver inte se den. Synd om er då. =P
När jag kom hem red jag på den underbaraste (och knäppaste) hästen i hela universum. Han var rätt störd idag. Luften var farlig. Så farlig att man nästan måste stegra sig. PUCKO!<3
Sen såg jag på Mamma Mia som vanligt. Jag gillar den filmen. Mycket! Jag ska tvinga Anna att titta på den på måndag. Hon ska faktiskt tvinga mig att titta på Twilight. Fast jag vill det. Så det är inte synd om mig. Men hon kanske vill se på Mamma Mia, *hoppashoppashoppas*. Btw så ska ddet bli väldans trevligt att träffa människan igen. Det var aslänge sedan... "/ Jag längtar efter dig! *Längtar till måndag*. <3
Adjö<3

Fredag!

Hejsan!

Nu sitter jag här hos kusinerna och kollar på en Beck-film.
Förut så satte vi fast lösnaglar på Emelie och jag skulle hålla i naglarna när hon limmade på dem, vilket slutade med att mina fingrar nu är fulla med torkat lim. Obehagligt och jobbigt. Jag lyckades även sätta ihop fingrarna så att jag höll på att fastna med fingrarna ihop. SKIT!!

Hejdå!<3

Års resume.

Jag tänkte försöka göra som alla andra och göra en års resume, jag tror däremot inte att jag hinner hela nu, men vi får se.

Januari:

Vad hände i Jauari då? Jo, jag fyllde tonåring och kom på att man inte behöver vara blygast i hela världen trots det att man inte heller är kaxigast i hela skolan. Det finns en mellangrej där. Som det finns mellan allt annat också. =)

Februari:

Inget speciellt hände.. inte mer än att världensbästa Ebba fyllde 12-åring.. och kusi =)<3

Mars:

Mitt liv är för tråkigt, det händer ju inget.. Jo, juste Bill (sångaren i TH) blev sjuk så att hela turnén blev inställd.=( Jag som skulle ha gott!

April:

Josse fyllde fjortis. =)<3 Inget mer speciellt hände.

Maj:

Hela stallets älskiling Nirvana åkte "hem" till ridskolan. Efter att ha varit hos oss i hela 8 månader. Ledsdna var vi allihopa men jobbigast var det för Josse. Jag blev helt knäckt av att se Oscar springa omkring i hagen och gnägga och titta efter henne, han var såå sällskapssjuk. När man stod utanför hagen kom han direkt och ville ha sällskap trots att Havanna och Zamette var där. Det var liksom menat att det skulle vara han och Nirvana.=(

Juni:

Jag och Emma åkte till Stora Ålö på världensunderbaraste ridläger. Vi red hela tiden och hästarna var emd överallt. Vi badade, hade rejs över åkrarana och hade det allmänt mysigt. Jag ska tillbaka dit! Den underbaraste islandshästen hittade jag där också, Vinda!<3 <3

Juli:

Storebror Sebastian fyllde 16. Inget mer speciellt hände.

Augusti:

Den 5:e firade jag och hästen 1 år tsm. Mysigt värre! =)<3
Hela släkten åkte iväg till Öland och var där över en helg. Otroligt rolig helg. =)<3

September:

Sötaste Anna fyllde tonåring. =)<3 Jag blev ihop med S.

Oktober:

Inget speciellt hände.

November:

Det tog slut mellan mig och S.

December:

Fotomånade nr 1. =P Pappa fotade helt underbara kort på mig.
Senare fotade han även underbara kort på mig och dem bästa, Anna och Ebba. =)<3



Ny blogg=)

Hejsan allihopa!

Nu har jag skaffat ny blogg. Tröttnade på bloggspace.se. Men nu ska jag hålla mig kvar här på blogg.se så länge jag bloggar i mitt liv.
Designen på allt här på bloggen ska ni inte tacka mig för utan underbara Josse som satt med den igår kväll. Tack, älskling!<3 Alla går in på hennes blogg: dreamspace.blogg.se.
Idag ska jag ialla fall åka till kusinerna och sova där. Kanske blir lite bilder, men det märks.

RSS 2.0